İstanbul'da uyuşturucu baskını: 28 gözaltı!

İstanbul'da Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından, uyuşturucu satıcılarına ilişkin 8 ilçede düzenlenen operasyonda, 28 kişinin gözaltına alındığı açıklandı. Özel harekat polislerinin de operasyona destek verdiği belirtilirken, operasyonlar sonucunda yüklü miktarda uyuşturucu ele geçirildiği kaydedildi.

GÜNDEM 27.04.2022, 08:29 27.04.2022, 17:08
İstanbul'da uyuşturucu baskını: 28 gözaltı!

Uyuşturucu satıcılarına ilişkin olarak İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, büyük bir bölümü Fatih ilçesinde yer alan adresler olmak üzere İstanbul’un 8 ilçesinde eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi.

28 şüpheli gözaltında

Uyuşturucu satıcılarına yönelik gerçekleştirilen fiziki ve teknik takipten sonra sabah saat 05.30 civarında operasyon başlatıldı. Operasyona özel harekat polisleri de destek verirken, operasyon kapsamında 28 kişi gözaltına alındı.

Operasyon düzenlenen adreslerden biri olan Gaziosmanpaşa, Karayolları Mahallesi 575. Sokak'ta yer alan 4 katlı binanın ilk katı oldu. Binaya baskın yapan polisler, arama yaptı. Operasyon esnasında ise yüklü miktarda uyuşturucu madde yakalandığı vurgulandı.

Yorumlar (0)