İstanbul'da park halinde yanan otomobilden erkek cesedi çıktı

İstanbul Gaziosmanpaşa’da, uzun yıllardır aynı bölgede park halinde olan otomobil yandı. İtfaiye ekiplerinin söndürme çalışmaları sırasında otomobilden, kimliği henüz belirlenemeyen bir erkek cesedi çıktı. Olaya ilişkin inceleme başlatıldı.  

GÜNDEM 24.01.2022, 11:11 24.01.2022, 20:09
İstanbul'da park halinde yanan otomobilden erkek cesedi çıktı

İstanbul Gaziosmanpaşa’da, uzun süredir park halinde bulunan ve kullanılmayan bir otomobil gece saatlerinde, henüz bilinmeyen sebeple alev aldı.

Yanan araçtan erkek cesedi çıktı 

Otomobilden alevlerin çıktığını fark edenler, hemen durumu itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. İhbar sonrası olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri, yanan aracı söndürdü. Ekipler, otomobilde inceleme yaptıkları sırada bir erkek cesedi buldu. Bu olay üzerine polis ekipleri, çevreyi güvenlik şeridi içine aldı ve hemen durumu olay yeri ekiplerine haber verdi. 

"Araba, 10 senedir aynı yerdeydi” 

Park halindeki aracın, 10 senedir aynı yerde olduğunu belirten esnaf Erdoğan Sönmez, "Tanımıyorum fakat akşamları buraya gelen bir kişi var o mu bilmiyorum. Polis arkadaşlar izin vermedi, göremedim. 10 senedir yatan bir araba. Sokakta yaşayan arkadaşlar var, o mu değil mi bilmiyorum. Genci var yaşlısı var hangisi olduğunu bilemiyorum.” Açıklamasını yaptı.

Soruşturma başlatıldı 

Araçtan çıkan erkek cesedi, otopsi için götürülürken, polis ekipleri araç içinde hayatını kaybeden şahsın kimliğini tespit etmek için soruşturma başlattı. 

Yorumlar (0)