İstanbul'da liseli öğrenciye darp: Yol kesip yumrukla saldırdı

İstanbul Kadıköy’de bulunan lisede bir öğrenci, okul bahçesine dışarıdan giren şahıslar tarafından darp edildi. Yumruklarla darp edilen lise öğrencisinin yüzüne 5 dikiş atılırken, darp anları okulun güvenlik kameralarına yansıdı.

GÜNDEM 11.12.2021, 12:16 13.12.2021, 09:20
İstanbul'da liseli öğrenciye darp: Yol kesip yumrukla saldırdı

Olay, geçtiğimiz hafta pazar günü İstanbul’un Kadıköy ilçesindeki bir lisede yaşandı. İddiaya göre, 15 yaşındaki Hubeyd K. adlı lise öğrencisi, yatılı eğitim gördüğü lisenin bahçesinde olduğu sırada okul öğrencisi olmadığı tespit edilen iki kişinin, ilk başta sözlü daha sonra yumruklu saldırısına maruz kaldı.

Yüzüne 5 dikiş atıldı

Aldığı darbelerin ardında bölgeden koşarak uzaklaşan öğrencinin elmacık kemiğinde kırık olduğu ve gözaltına 5 adet dikiş atıldığı belirtildi.

Liseli öğrencinin darp edildiği anlar okulun güvenlik kamerasına yansıdı.

“Güvenlik görevlisinin olması gerekiyordu”

Yaşanan olayın ardından açıklama yapan çevre esnaflarından Fuat Demircan, “Bu olayı biz de duyduk. Gerçekten çok üzücü. Bu tarz olaylar normalde burada çok yaşanmazdı. Çocuk yurtta kalıyormuş zaten. Güvenlik kulübesinde bir personelin olması gerekiyor normalde. O sırada neredeydi? O da yok. Yaşıtları tarafından suçsuz bir çocuğun böyle darp edilmesi elim bir durum” şeklinde konuştu.

İşte o anlar:

Yorumlar (0)