İstanbul'da korku dolu pitbull saldırısı kamerada!

İstanbul’un Kağıthane ilçesinde bir kadının parka götürdüğü köpeği, pitbull cinsi köpeğin sokak ortasında saldırısına uğradı. Dehşete düşen kadın, pitbull tarafından kovalanan ve yaralanan köpeğini, pitbullu tekmeleyerek kurtardı. Korku dolu anlar kameralara anbean yansırken, Çeliktepe Ş.B.Ş. Polis Merkezi Amirliğine bağlı ekipler, pitbullun sahibini gözaltına aldı. Pitbull cinsi köpeğe de el konuldu.

GÜNDEM 28.04.2022, 13:53 29.04.2022, 09:03
İstanbul'da korku dolu pitbull saldırısı kamerada!

Olay, Pazartesi günü saat 11.00’de Kağıthane Çeliktepe Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre sabah saatlerinde evden çıkan Emine T., “papi” adındaki “çivava” köpeğini semtteki bir parkta gezdirmek istedi. 

Yine Pitbull dehşeti!

Kadın bir süre yürüdükten sonra parka doğru gitmeye çalışırken, o sırada sokakta yürüyen şahsın pitbull cinsi köpeği, aniden kadının köpeğine saldırmaya başladı. Yokuş aşağıya süren saldırı esnasında kadının köpeğinin tasması koparken sahibi ise köpeği kurtarmak için pitbull cinsi köpeğe tekme attı.

Sahibi, güç bela pitbull zapt ederken, bu defa ise diğer köpek, kadının köpeğini kovalamaya başladı. Dehşeti yaşayan kadının köpeği bir minibüsün altına girdi. Köpeğini kurtarmak isteyen kadın, diğer köpeğe de tekme sallamaya başladı. Kadın bir süre sonra köpeğini saldırıdan kurtarırken, diğer şahıs ise pitbullu alarak kayıplara karıştı.

Köpeğini gezdirmeye götürürken dehşeti yaşadı

Öte yandan Kağıthane'deki pitbull saldırısı, çevrede bulunan güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

Pitbull ve sahibi yakalandı!

Dehşet dolu anlar yaşayan Emine T., olaydan sonra emniyete giderek şikayetçi oldu. Şikayetten sonra Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü Çeliktepe Şehit Bestami Şeker Polis Merkezi Amirliği harekete geçti ve görgü tanıklarının ifadeleri çerçevesinde çevrede bulunan güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Adım adım şahsı takip eden ekipler, İsmet İnönü Caddesi’nde olduğunu öğrendi. Ekiplerin çalışmaları sonucunda pitbullun sahibi 32 yaşındaki Emrah O., Kağıthane polis ekipleri tarafından yakalandı. Gözaltına alınarak emniyete sevk edilen şahıs, pitbullun sahibi olduğunu ve olayın gerçekten yaşandığını da ifadesinde itiraf etti.

Pitbullun sahibine para cezası!

Kağıthane Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri ise pitbull cinsi köpeğe yerde el koydu. Ayrıca pitbull cinsi köpek beslemesi sebebiyle şahsa “Hayvanları Koruma Kanunu” kapsamında 14 bin 982 TL idari para cezası verildi. Suç kaydı kabarık olduğu belirtilen Emrah O., “mala zarar verme” suçu dolayısıyla adli işlem yapılmasından sonra savcılık talimatıyla serbest kaldı. Saldırı sonucunda yaralanan “papi” adlı “çivava” köpeği ise sahibi Emine T. tarafından bir veterinere götürülerek tedaviye alındı.

Yorumlar (0)