İstanbul'da görüntüler yine değişmedi

Koronavirüs önlemleri kapsamında yeni normalin başladığı 1 Haziran'dan itibaren vatandaşlar sosyal mesafeli yeni normale uyum sağlamaya çalışıyor. İstanbul'dan gelen görüntüler ise bu kuralların aksatıldığı yerleri yine gözler önüne serdi.

GÜNDEM 04.06.2020, 19:00 04.06.2020, 19:08
İstanbul'da görüntüler yine değişmedi

Koronavirüs kapsamında kontrollü sosyal hayata geçildiği 1 Haziran'dan itibaren şehirlerde yaşanan yoğunluk gözleniyor. İşte megakent İstanbul'da ilk günden bu yana oluşan yoğunluk düşmüyor. 4 Haziran'da da yine iş gidiş ve dönüş saatlerinde şehirde büyük bir yoğunluk vardı.

Duraklarda vatandaşlar yoğunluk nedeniyle toplu taşıma araçlarına iniş ve biniş yaparken zorluk yaşadı.

Karara rağmen esnetmeler tespit edildi

Koronavirüsle mücadelede yeni normalin adımları kontrollü olarak takip ediliyor. İstanbul'da Hıffızsıhha Kurulu tarafından dün gerçekleştirilen toplantıda toplu taşımaya dair yeni kararlar açıklandı. Alınan kararlara rağmen duraklarda ve bekleme alanlarında ciddi yoğunluk yaşandığı görüldü. Metrobüslerde bazı yolcuların bir yandaki koltuğu boş bırakma kuralını uygulamadığı ve yan yana oturdukları görüldü. Yoğunluktan dolayı bazı bölgelerde yolcular toplu taşıma araçlarından iniş yaparken güçlük çekerken duraklarda da sosyal mesafe konusunda hiç iç açıcı görüntüler oluşmadı.

Yorumlar (0)