İstanbul'da can pazarı! 30'a yakın araç birbirine girdi

Gece saatlerinden beri kar yağışının yoğunluğunu arttırarak sürdürdüğü İstanbul’da, korkunç bir kaza yaşandı. Kuzey Marmara Otoyolu Yassıören kavşağında meydana gelen kazada, yaklaşık 30 otomobil ve tır birbirine girdi.

GÜNDEM 24.01.2022, 17:42 25.01.2022, 14:48
İstanbul'da can pazarı! 30'a yakın araç birbirine girdi

İCA'nın işlettiği Kuzey Marmara Otoyolu Yassıören kavşağında, yaklaşık olarak 30 aracın karıştığı bir zincirleme kaza yaşandı.

İstanbul Havalimanı yolunda meydana gelen kazada, yaralanan veya ölen olmazken, yol trafiğe tamamen kapatıldı. Her iki yönde de uzun araç kuyruğu oluştu. Yoğun kar yağışı ve tipi, bölgede etkisini sürdürürken araçların kaldırılma çalışması devam ediyor.

“2 buçuk saat boyunca yolda kaldık”

Yolda kalan araç sürücülerinden biri, “Havaalanı kavşağına geldiğimiz zaman yol tuzlanmıştı. Hiçbir şey yoktu oraya kadar. Havaalanı kavşağını geçtik, sallandık. Bir anda tipi bastırdı. Görüş mesafesi 50 metreye düştü. Otoban olması sebebiyle arabaları kenara çekemedik. Devam etmek durumunda kaldık. Önümüzün açık olduğunu zannettik. Rampayı geçtiğimiz zaman önüme tır makasladı. Önümdeki tır da makasladığı zaman devam etmek durumunda kaldım. 2 buçuk saat yolda kaldık. Arabalarımız yürümüyor. Karayolları buraları açtı fakat yeniden kapandı. İleride de zincirleme kaza meydana gelmiş” sözlerini kullandı.

Yorumlar (0)