İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak

İstanbul'da yarın bazı yollar trafiğe kapatılacak.

GÜNDEM 25.06.2022, 22:37 27.06.2022, 09:12
İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak

İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada, megakente yarın bazı yolların trafiğe kapatılacağı bildirildi. 

Beyoğlu'nda bazı yollar geçici olarak trafiğe kapalı olacak

Valilik tarafından gerçekleştirilen açıklama doğrultusunda, Beyoğlu'nda saat 11.00'den itibaren geçici olarak trafiğe kapatılacak olan yollar şunlar:

Sıra Selvı̇ler Caddesi (Taksı̇m Meydanı'ndan Meşelik Sokak istı̇kameti), Taksı̇m Meydanı (İstı̇klal Caddesı̇'ne bağlanan yol ile büfeler önü arası), Asmalı Mescı̇t Caddesı̇'ne gı̇rı̇ş-çıkıştan Refı̇k Saydam Caddesı̇'ne kadar olan kısım, Ensı̇z Sokak (Beledı̇ye Caddesi ile kesiştiği kısım), Balo Sokak (Turnacıbaşı Caddesi ile kesiştiği kısım), Atıf Yılmaz Caddesi (Sadrı̇ Alışık Sokak), Sadrı̇ Alışık Sokak, Meşelı̇k Sokak, Turnacıbaşı Caddesi, Kumbaracı Yokuşu, Yeni Çarşı Caddesi'nden İstiklal Caddesi'ne gidiş yönü, Yeni Çarşı Caddesi'nin İstı̇klal Caddesi ile kesiştiği kısım, İstiklal girişi, Taksı̇m gı̇rı̇şi, Kazancı Yokuşu, Dı̇van Kavşağı, Bı̇llurcu Sokak, Gümüşsuyu Caddesi, Mete Caddesi. Şişhane Meydanı ve meydana bağlı olan ara sokaklar. Firuzağa Medyanı ve meydana bağlı olan ara sokaklar.

Bakırköy'de trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar

Pazar günü, Bakırköy ilçesine bağlı Ataköy semtinde gerçekleştirilecek olan 'Ataköy Kriteryumu Bisiklet Yarışı' etkinliği sebebiyle saat 07.00 ila 13.30 saatleri arasında geçici olarak trafiğe kapatılacak olan yollar ve alternatif güzergahlar ise şu şekilde:

Strazburg Caddesi sahil yönüne Ataköy Polis Merkezi'nin önünden itibaren kapatılacak. Strazburg Caddesi ile Zübeyde Hanım Caddesi kesişiminden Ali Rıza Efendi Caddesi istikametine akım verilmeyecek. Ali Rıza Efendi Caddesi ile 9 Mayıs Caddesi kesişimi ve Conk Bayırı Caddesi trafiğe kapanacak.

Alternatif yolların ise Rio De Janerio Caddesi, Strazburg Caddesi ile Zübeyde Hanım Caddesi kesişiminden sahil yönü ve Sinan Erdem yönü, Yeni Fişekhane Caddesi, Remzi Kazancıgil Caddesi ve Dumlupınar Sokağı olacağı kaydedildi.

Yorumlar (0)