İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak

Şişli'de 19 Ocak'ta Hrant Dink'in katledilişinin 16'ıncı yıl dönümünde gerçekleştirilecek olan anma programları sebebiyle bazı yollar trafiğe kapalı olacak.

GÜNDEM 18.01.2023, 19:13 19.01.2023, 09:14
İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen açıklama doğrultusunda, 19 Ocak'ta Şişli'de Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Dink'in katledilişinin 16'ıncı yıl dönümü sebebiyle gerçekleştirilecek olan anma programları çerçevesinde trafiğe kapatılacak olan yollar ve alternatif güzergahlar bildirildi.



Alternatif güzergahlar belirlendi

Bu çerçevede, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü personelleri tarafında saat 11.00 itibarıyla, Saksı Sokak (Ergenekon Caddesi'nin girişinden), Tavukçu Fethi Sokak, Ergenekon Caddesi (Pangaltı Kavşağı'ndan Mecidiyeköy istikametine), Halaskargazi Caddesi (Osmanbey Kavşağı'ndan Taksim yönüne, Valikonağı Caddesi kesişim noktasından Mecidiyeköy yönüne) ve Zafer Sokak Şişli yönü trafiğe kapatılacak.

Alternatif güzergah olarak da Taksim yönünden gelen akım Valikonağı Caddesi'ne doğru yönlendirilecek.

Şişli'ye gitmek isteyen yaya ve sürücüler, Valikonağı ve Rumeli Caddesi Osmanbey Kavşağı'ndan Şişli yönünü, Şişli yönünden gelen akım ise Osmanbey Kavşağı'ndan Ergenekon Caddesi yönünü kullanabilecek.

Yorumlar (0)