İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak

İstanbul'da 15 Ocak'ta bazı yollar trafiğe kapalı olacak.

GÜNDEM 14.01.2023, 20:21 16.01.2023, 09:22
İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak

Megakent İstanbul'a bağlı Kartal ilçesinde yarın (15 Ocak) yapılacak olan Emek ve Özgürlük İttifakı'nın mitinginden ötürü bazı yollar trafiğe kapatılacak. Öte yandan, alternatif güzergahlar da belli oldu. 



07.00 itibarıyla trafiğe kapatılacak


İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen açıklama doğrultusunda, Kartal Meydanı'nda düzenlenecek olan miting nedeniyle 15 Ocak 2023 Pazar günü saat 07.00'den başlamak üzere miting bitimine değin, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü personelleri tarafından, Hükümet Baba Caddesi, Neyzen Tevfik Caddesi ve Savarona Caddesi Sahil Yolu bağlantısı trafiğe kapalı olacak.

Bahse konu yollara alternatif güzergahlar olarak ise İstasyon Caddesi, Turgut Özal Bulvarı ve D-100 kara yolu kullanılabilecek.

Öte yandan, 'Üçüncü İttifak' olarak da adlandırılan Emek ve Özgürlük İttifakı'nı HDP (Halkların Demokratik Partisi), TİP (Türkiye İşçi Partisi), EMEP (Emek Partisi), EHP (Emekçi Hareket Partisi), TÖP (Toplumsal Özgürlük Partisi) ve SMF (Sosyalist Meclisler Federasyonu) oluşturuyor. 

Yorumlar (0)