İstanbul'da 32 yaşındaki yabancı uyruklu öğrenci evinde ölü bulundu

İstanbul’un Fatih ilçesinde, 32 yaşındaki yabancı uyruklu üniversite öğrencisi Kemal Ahmedenov, yaşadığı evde ölü olarak bulundu. Polis ekipleri, yaşamını yitiren öğrencinin ölümüne ilişkin inceleme başlattı. 

GÜNDEM 11.12.2021, 15:32 13.12.2021, 09:20
İstanbul'da 32 yaşındaki yabancı uyruklu öğrenci evinde ölü bulundu

Olay dün akşam saat 22.00 sıralarında Fatih ilçesinde bulunan apartmanın -2’nci katındaki dairede yaşandı.

Tek başına yaşayan üniversite öğrencisi ölü bulundu

İddiaya göre arkadaşları, İstanbul Üniversitesi’nde öğrenci olan 32 yaşındaki yabancı uyruklu Kemal Ahmedenov'a ulaşamadı. 

Haber alamadıkları Kemal Ahmedenov'un evine giden arkadaşları, kapının açılmaması sonrası hemen durumu ekiplere haber verdi. Kocamustafapaşa İtfaiye Amirliği ekipleri ihbar sonrası olay yerine geldi ve kapıyı açtıklarında Ahmedenov’un hareketsiz bir şekilde yerde yattığını gördü. Ardından polis ekipleri bölgeye gelerek, konuyu olay yeri inceleme ekiplerine iletti. Ekipler, Ahmedenov'un evinde ayrıntılı bir inceleme gerçekleştirdi. İncelemeler neticesinde şahsın yaşamını yitirdiği belirlendi.

Geniş çaplı soruşturma başlatıldı 

Bölgeye gelen savcının kontrollerinden sonra cenaze aracıyla birlikte Ahmedenov’un cansız bedeni Adli Tıp Morguna sevk edildi. Ahmedenov'un bir önceki gece arkadaşlar ile birlikte bir araya gelerek eğlendiği aktarıldı. Şahsın evinde gerçekleştirilen araştırmalar sonucunda içki şişelerinin bulunduğu belirtildi. 

Olaya ilişkin geniş çaplı soruşturma başlatıldı. 

Yorumlar (0)