İstanbul'a girişler durduruldu

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Trakya’dan İstanbul’a doğru gelmekte olan bütün araçların girişlerinin durdurulduğunu bildirdi. Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen açıklamada ise Anadolu'dan megakent İstanbul'a gelen araçların bekletileceği bildirildi.

GÜNDEM 24.01.2022, 17:41 24.01.2022, 18:49
İstanbul'a girişler durduruldu

İstanbul'a gelmekte olan araçların tamamının İstanbul'a girişleri durduruldu. 

İstanbul Valisi Yerlikaya açıkladı

Yoğun kar yağışının sebep olduğu olumsuz hava şartları, başta İstanbul olmak üzere yurt genelini etkisi altına alırken, bu kapsamda yeni tedbirler alınmaya devam ediyor. 

Son olarak İstanbul Valiliği, ikinci bir duyuruya kadar; Trakya'dan İstanbul'a doğru seyahat etmekte olan araçların tamamının kente girişinin engellendiğini ve izin verilmeyeceğini açıkladı.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya tarafından yapılan açıklamada, ”Değerli sürücüler, ikinci bir duyuruya kadar; Trakya'dan İstanbul'a seyahat etmekte olan araçların, yoğun kar yağışı sebebiyle kentimize girişine izin verilmeyecektir. Trakya'dan yola çıkılmaması rica olunur” sözlerine yer verildi.

Öte yandan, Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen açıklamada ise Anadolu'dan megakent İstanbul'a gelen araçların bekletileceği bildirildi. 

Yorumlar (0)