İsrail'den Erdoğan'a alçak tehdit!

İsrail gazetesi Times Of Israel, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a "Sonun Kaddafi, Mübarek ve Abidin Bin Ali gibi olacak" tehdidi.

GÜNDEM 31.08.2020, 17:32 31.08.2020, 17:33
İsrail'den Erdoğan'a alçak tehdit!

İsrail'de yayın yapan Times Of Israel adlı gazete, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik iftiralarla dolu bir makale yayınlayarak, küstahça "ölüm" tehdidinde bulundu.

Orta Doğu, Afganistan ve Pakistan uzmanı olduğu ileri sürülen "Manish Rai" isimli bir alçak tarafından kaleme alınan, makale üslubu ve kültüründen tamamen uzak, baştan sona iftira ve tehdit dolu sözde makalede, Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Osmanlı Devletinin yıkılmasının ardından kaldırılan halifeliği yeniden getirmeye çalıştığı ve bunun için hamleler yaptığını ileri sürdü.

Times Of Israel gazetesinin blogunda yayınlanan makalede, "Türkiye’nin PKK ve uzantılarıyla mücadele bahanesiyle Suriye ve Irak’ın kuzeyine operasyonlar düzenlediğini, ayrıca Libya'da Fayiz es-Serrac hükümetine destek verdiğini, tüm bu adımların Erdoğan tarafından hilafeti getirmek için attığını” iddia etti.

Hiçbir bilimsel dayanağı bulunmayan, tamamı sokak ağzıyla yazılmış sözde makalede sözde Orta Doğu, Afganistan ve Pakistan uzmanı Manish Rai isimli küstah, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’nin iç meselelerine odaklanması gerektiğini aksi takdirde sonunun Libya'nın devrik lideri Muammer Kaddafi, Mısır'ın devrik lideri Hüsnü Mübarek ve Tunus'un devrik lideri Zeynel Abidin Bin Ali gibi olacağı" hadsizliğinde bulundu.

Arap Baharı devrik liderler Tunus Zeynel Abidin bin Ali Yemen Ali Abdullah Salih Libya Muammer Kaddafi Mısır Hüsnü Mübarek

Türkiye’nin Filistin’e verdiği destekten duyduğu rahatsızlığı her fırsatta dile getiren Times Of Israel, hemen her gün Türkiye ve Erdoğan karşıtı yazılar yayınlıyor.

Yorumlar (0)