İşçiler kullanıyordu… Kocaeli'ndeki ahşap kulübe alev alev yandı

Kocaeli’nde faaliyet gösteren bir kereste fabrikasına ait ahşap kulübede yangın çıktı. Yangın sırasında boş olduğu tespit edilen kulübe adeta küle döndü. 

GÜNDEM 30.05.2022, 09:48 30.05.2022, 17:52
İşçiler kullanıyordu… Kocaeli'ndeki ahşap kulübe alev alev yandı

Başiskele ilçesinde yer alan kereste fabrikasında çalışan işçilerin kullandığı ahşap kulübede önceki gece yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın, bölgede panik yarattı. Yangını fark eden bölgedeki vatandaşlar, ihbarda bulunarak ekiplerden yardım istedi. Alınan ihbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. 

Ahşap kulübenin boş olduğu tespit edildi

Bölgede yapılan ilk incelemelerde kulübe kimsenin bulunmadığı tespit edildi. Yangın, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekipleri tarafından uzun soluklu bir çalışma neticesinde söndürüldü. Yangın sırasında fabrikaya ait kerestelerin büyük bir kesimi de yandı. Ahşap kulübe ise kullanılamaz hale geldi. 

90 balya saman küle döndü

Yapılan incelemeler sonucu fabrikaya ait 90 balya saman, 500 plastik sepet ve bin 500 adet muz kolisinin de yangın sırasında küle döndüğü tespit edildi. Polis ekipleri tarafından olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatılırken, yangının neden çıktığı araştırılıyor.

Yorumlar (0)