İrem Derici konseri karıştı: 1 yaralı

İstanbul’un Sultangazi ilçesinde gerçekleştirilen İrem Derici konserinde, iki grup arasında çıkan tartışma sonucu demir bariyerler havada uçuşurken, 1 kişi de hafif yaralandı. 

GÜNDEM 15.05.2022, 14:14 16.05.2022, 16:29
İrem Derici konseri karıştı: 1 yaralı

Ünlü şarkıcı İrem Derici’nin Sultangazi konseri olaylı bitti. Derici’yi dinlemek için konser alanına gelen binlerce kişi, iki grup arasında çıkan kavganın ortasında kalınca büyük panik yaşadı. İddiaya göre, konser alanında bulunan iki grup, sözlü sataşma sonrası bir anda birbirine girdi. Çıkan kavgada polis ekipleri tarafından bölgeye yerleştirilen demir bariyerler havada uçuştu. Olayda bir kişinin hafif yaralandığı öğrenildi. Yumrukların konuştuğu kavgada bazı kişiler de bayılarak tedavi altına alındı. 

İrem Derici’nin uyarısı da kavgayı önleyemedi

Kavganın büyümesi sonrası polis ekipleri biber gazı sıkarak iki grubu ayırmaya çalıştı. Kavgayı fark eden İrem Derici, “Yapmayın lütfen, yapmayın çocuklar” diyerek iki grubu sakinleştirmeyi denese de başarılı olamadı. Kavganın bir türlü son bulmaması üzerine İrem Derici sahneden ayrıldı. Tamamlanamayan konserde çıkan büyük kavga, bölgedeki vatandaşlar tarafından saniye saniye kaydedildi. 



Yorumlar (0)