İntihar etmek isteyen adam, hem kendini hem de jandarmayı vurdu

Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesindeki bir mezarlıkta, intihar girişiminde bulunduğu belirtilen bir şahıs, tüfeği ateşleyerek hem kendini hem de ona müdahale etmeye çalışan jandarma astsubayı vurdu. Tüfeğin ateş almasından sonra kolundan yaralanan jandarma astsubayın sağlık durumunun iyi olduğu aktarılırken, şahsın üzerinde bulunan ve patlatmakla tehdit ettiği ‘bomba düzeneği’ sahte çıktı.

GÜNDEM 17.02.2022, 08:59 18.02.2022, 08:53
İntihar etmek isteyen adam, hem kendini hem de jandarmayı vurdu

Olay, Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesindeki bir mezarlıkta meydana geldi. 

Hem kendini hem jandarmayı vurdu

İddiaya göre, eşi ile boşanmak üzere olduğu aktarılan 26 yaşındaki Ozan A., eşinin, çocuğunu kendisine göstermediğini iddia ederek silahla mezarlığa gitti. Şahsın tüfekle beraber elinde yer alan bir düzeneği etrafına gösterip kendini patlatacağına ilişkin tehditlerde bulunması sonrasında çevre sakinleri hemen 112 Acil Servis ve polis ekiplerine durumu bildirdi.

İhbar sonrası bölgeye intikal eden Bolvadin İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ve Patlayıcı Madde İmha Timi, olaya müdahale etmeye çalıştı. Jandarma, söz konusu şahsı bu eyleminden vazgeçirmek amacıyla uzun süre uğraştı. Jandarmanın 1 saate yakın süren ikna çabaları netice verdi ve Ozan A., intihardan vazgeçti. Silahı jandarmaya teslim etmek amacıyla hamle yapan Ozan A., aniden silahı ateşledi. Ateşlenen tüfek, Ozan A.’nın karnından, Ozan A.’yı ikna etmeye çalışan Astsubay İ.K.’yi de kolundan yaraladı.

Bomba düzeneği sahte çıktı

Yaşanan olayda Astsubay İ.K. ve Ozan A., olay yerindeki 112 Acil servis ile Bolvadin Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Olayda şahsın, ’bomba’ diyerek çevresini tehdit ettiği düzenek ise PAMİT ekiplerince kontrol edildi. Yapılan inceleme sonucunda düzeneğin sahte olduğu belirlendi. Büyük paniğinden meydana geldiği olaydan sonra ekipler inceleme başlattı.

Yorumlar (0)