İngiltere Başbakanı Johnson ile Erdoğan'dan samimi Türkçe diyalog!

NATO Liderler Zirvesi öncesi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, fotoğraf çekimi töreninde İngiltere Başbakanı Boris Johnson ve ABD Başkanı Joe Biden ile şakalaşması dikkati çekti. Johnson, Erdoğan'ı parmakla işaret ederek Türkçe olarak "Çok güzelsin" sözlerini kullanmasının ardından kahkaha sesleri yükseldi. Erdoğan, aynı sözlerle Johnson'a karşılık verince Biden da buna kahkahalarla eşlik etti.

GÜNDEM 29.06.2022, 16:16
İngiltere Başbakanı Johnson ile Erdoğan'dan samimi Türkçe diyalog!

İspanya'daki NATO Liderler Zirvesi'ne katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, aile fotoğrafı çekimi esnasında ABD Başkanı Joe Biden ile görüştü. Tokalaşan iki lider, kısa süre sohbet etti.

Liderlerin sohbetinde kahkahalar havada uçuştu

Erdoğan ve Biden arasındaki sohbete daha sonra İngiltere Başbakanı Boris Johnson katıldı. Grubun sohbeti esnasında Johnson'ın parmağıyla işaret ettiği Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Türkçe bir şekilde "Çok güzelsin" sözlerini kullanması, ekibi kahkahaya boğdu. Erdoğan'ın, aynı şekilde Johnson'a "Çok güzelsin" ifadeleriyle yanıt vermesi sonrasında ABD Başkanı Biden gülmeye başladı.

Sosyal medyada gündem oldu

3 liderin sohbeti esnasında yaşananlar anbean kameralara yansırken, Johnson ile Erdoğan arasında yaşanan eğlenceli diyalog da gündem oldu. Çok sayıda kullanıcı tarafından paylaşılan video ile ilgili yorumlar yapıldı.

Yorumlar (0)