İmamoğlu'ndan teröristbaşı Öcalan'ın mektubuna yorum

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, teröristbaşı Öcalan'ın mektubuyla ilgili "Yarın değil bir sonraki gün yerel seçim var. Yapılan manevralara, atılan taklalara benim aklım ermiyor" ifadelerini kullandı.

GÜNDEM 22.06.2019, 02:28
İmamoğlu'ndan teröristbaşı Öcalan'ın mektubuna yorum

Rumeli Kavağı'ndaki Ulu Camii'nde kılan İmamoğlu, namaz çıkışında teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın mektubuyla ilgili açıklama yaptı.

"AKLIM ERMİYOR"

İmamoğlu, "Benim değerlendirdiğim açı başka. Yarın değil bir sonraki gün yerel seçim var. Yapılan manevralara, atılan taklalara benim aklım ermiyor. Yani, asimetrik taklalar vardır. Jimnastikte farklı taklalar vardır. Artık ben taklalara yorum bile yapamıyorum. İcat olunmamış taklalar yapıyorlar. İstanbul yerel seçimine gidiyoruz, demokrasi mücadelesi de veriyoruz. Yapılmak isteneni anlamış değilim" ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN'IN AÇIKLAMALARI HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYOR?

Ordu Valisi'ne hakaret ettiği iddialarına ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarının sorulması üzerine İmamoğlu, "Seçime 2 gün kala Ekrem İmamoğlu'nu tehdit edecekler. Ortada hiçbir suç duyurusu yok, mahkeme yok. Şimdiden suçu tanımlayacaklar. Görevden meni tanımlayacaklar. Ne oluyor bu İstanbul'da? Anlıyorsunuz değil mi meselenin ne kadar büyük olduğunu" yanıtını verdi.

Yorumlar (0)