İmamoğlu'ndan 'Tepeören Hayvan Bakımevi' açıklaması

İmamoğlu, Tepeören Hayvan Bakımevi yakınlarına kazılan çukurda çok sayıda kedi ve köpek cesedi bulunmasına dair açıklama yaptı. İmamoğlu, sorumlular hakkında soruşturma açıldığını duyurdu.

GÜNDEM 18.08.2021, 22:16
İmamoğlu'ndan 'Tepeören Hayvan Bakımevi' açıklaması

Tepeören Hayvan Bakımevi yakınına kazılan çukura çok sayıda kedi ve köpeğin cesedi bırakıldı. 

Olaya ilişkin açıklama yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Hayvan dostlarımızın defnedildiği alandaki görüntüleri kesinlikle kabul edemeyiz. Yapılan bu uygulamayı gerçekleştiren kişiler hakkında soruşturma açılmıştır." dedi. 

Kokuyu takip eden mahalle sakinleri dehşete düştü

İstanbul Tepeören’de kötü kokudan şikayetçi olan mahalle sakinleri, kokunun geldiği yeri takip ettiklerinde karşılaştıkları manzara karşısında adeta dehşete düştü. 

Tepeören Hayvan Bakımevi'nin yakınındaki bahçede kazılmış olan çukur içerisinde, çok sayıda telef olmuş kedi ve köpek cesedi olduğu görüldü. 

"Soruşturma açılmıştır"

Olayın sosyal medyada yayılması üzerine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı. İmamoğlu, "Tepeören Hayvan Bakımevi’nde yaşamını yitiren Hayvan dostlarımızın defnedildiği alandaki görüntüleri kesinlikle kabul edemeyiz. Yapılan bu uygulamayı gerçekleştiren kişiler hakkında soruşturma açılmıştır. Gelişmeleri sizlerle paylaşacağız." ifadelerini kullandı. 













Yorumlar (1)
Süleyman 3 yıl önce
yapraklar bile alkışlıyor