İmamoğlu'ndan sağlık durumuna ilişkin açıklama!

Yeni tip koronavirüse (Covid-19) yakalanan İBB (İstanbul Büyükşehir Belediyesi) Başkanı Ekrem İmamoğlu, çok iyi hissettiğini söyledi.

GÜNDEM 27.10.2020, 15:46
İmamoğlu'ndan sağlık durumuna ilişkin açıklama!

İBB (İstanbul Büyükşehir Belediyesi) Başkanı Ekrem İmamoğlu, yeni tip koronavirüse (Covid-19) yakalanmıştı. 

İBB (İstanbul Büyükşehir Belediye) Meclis Sözcüsü Murat Ongun, İmamoğlu'na yeni tip koronavirüs (Covid-19) testi uygulandığını ve söz konusu testin sonucunun pozitif çıktığını ifade etmişti. İmamoğlu'nun hastanede tedavi gördüğünü belirten Ongun, sağlık durumunun da iyi olduğunu duyurmuştu. 

"Çok iyiyim"

Bugün Twitter hesabından paylaşımda bulunan İmamoğlu, sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı. 

İmamoğlu, yeni tip koronavirüs (Covid-19) sürecinde herkesin kendisini koruması gerektiğine dikkat çekerek, hastanede 4'üncü günü olduğunu söyledi. Her şeyin olumlu seyrettiğini belirten İmamoğlu, çok iyi hissettiğini ifade etti.

İmamoğlu, sadece görevinden uzak kaldığı için üzüldüğünü belirterek, tüm yeni tip koronavirüs (Covid-19) hastalarına Allah'tan şifa diledi. 

"10 gün boyunca ücretsiz olacak"

Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı'nın İstanbul için kritik bir çalışma olduğunu vurgulayan İmamoğlu, üç aydır gerçekleştirilen deneme sürüşlerinin sıkıntısız bir şekilde tamamlandığını söyledi.

İmamoğlu, hastanede tedavi gördüğü gerekçesiyle Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı'nın açılış töreninin ertelendiğini belirterek, söz konusu hattın yine de hizmet vermeye başlayacağını ifade etti. 

Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro Hattı'nın iki gün boyunca ücretsiz kullanılmasına yönelik bir planları olduğunu aktaran İmamoğlu, aldığı yeni bir kararla söz konusu hattın 10 gün boyunca vatandaşlar tarafından ücretsiz olarak kullanılacağını kaydetti. 

Yorumlar (0)