İmamoğlu'ndan Erdoğan'a 'sel' yanıtı!

İstanbul İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tatil eleştirilerine yanıt verdi. Erdoğan, "25 yıldır İstanbul'u yönettikleri belediye başkanlığı, başbakanlık, cumhurbaşkanlığı dönemleri var. 40 günlük süre içerisinde bana yüklemeleri çok üzücü." diye konuştu.

GÜNDEM 25.08.2019, 19:39
İmamoğlu'ndan Erdoğan'a 'sel' yanıtı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tatil eleştirilerine "25 yönettikleri İstanbul'da birçok defa ne yazık ki ölümcül seller yaşandı, onlarca insan hayatını kaybetti. Bu kadar yılı kalkıp bir güne, 40 günlük süre içerisinde bana yüklemeleri ve bunu bir tatile bağlayarak bu şekilde vatandaşa şikayet etmeleri çok üzücü, şaşırtıcı." yanıtını verdi.

"BEN HEMEN ORADA OLDUM"

Sel konusuyla ilgili açıklama yapan Ekrem İmamoğlu, "Tatille ilgili göndermeler ne yazık ki, bitmiyor. Buna Sayın Cumhurbaşkanının katılması çok enteresan. Çünkü 1994 yılından beri 25 yıldır İstanbul'u yönettiğini kendileri, belediye başkanlığı, başbakanlık, cumhurbaşkanlığı dönemleri var. Yine kendi siyasi partilerinin belediye başkanları var. 25 yıldır birçok defa ne yazık ki, ölümcül seller yaşandı, onlarca insan hayatını kaybetti. Bu kadar yılı kalkıp bir güne, 40 günlük süre içerisinde bana yüklemeleri ve bunu bir tatile bağlayarak bu şekilde vatandaşa şikayet etmeleri çok üzücü, şaşırtıcı. Her şeye rağmen İstanbul'da bir sel yaşanmıştır ki, ben hemen orada oldum." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)