İmamoğlu'ndan bir sonraki seçim için oy tahmini

İmamoğlu, 'KİPTAŞ Tuzla Meydan Evleri' için gerçekleştirilen kura çekiminde konuştu. İBB Başkanı, bir sonraki yerel seçimler ile ilgili olarak oy oranı tahmininde bulunarak, yüzde 60'ın üstünde oy alacağını dile getirdi.

GÜNDEM 21.06.2021, 18:59 22.06.2021, 14:09
İmamoğlu'ndan bir sonraki seçim için oy tahmini

İBB (İstanbul Büyükşehir Belediyesi) iştiraklerinden KİPTAŞ’ın, geçtiğimiz 31 Mayıs tarihinde temelini attığı 'KİPTAŞ Tuzla Meydan Evleri'ne başvuruda bulunan yurttaşlar için kura çekim töreni gerçekleştirildi. Törene İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da katıldı. 

"İstanbul halkının yüzde 55'i oy verdi, bir sonraki seçimde yüzde 60'ı geçeceğiz"

İmamoğlu, söz konusu programdaki konuşmasında, bir sonraki İstanbul seçimlerine de işaret etti. İmamoğlu, “Bu hararetle ve anlayışla çalışmak mecburiyetindeyiz. İstanbul halkı, bunun için bize yüzde 55'e yakın oy verdi. Bir sonraki seçimde İstanbul halkı, bize, en az yüzde 60 bandının üstünde oy verecek. Biz, bu kadar yürekli bir çalışma ortamının içindeyiz. Hiçbir vatandaşımızı siyasi görüşüne göre ayırt etmedik. Bugün aleyhimizde beyanlarda bulunan bazı kurumların temsilcileri bile bize oy verebilecekler. Hatta bazı siyasi kimliklerin çocuklarının, torunlarının dahi bugünden oylarına talip olduğumu ve onların da bana oy vereceğine olan inancımı tekrarlıyorum. Bu akılla ve bu bilinçle tüm arkadaşlarıma kucaklayıcı bir biçimde, yürekli bir biçimde çalışmaları yürütmesini temenni ediyorum.” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)