İmamoğlu duyurdu: 21 Aralık’ta açılıyor

Ekrem İmamoğlu, Mahmutbey-Mecidiyeköy Metrosu'nun tekrar imal edilen 3 durağının 21 Aralık tarihinde yeniden hizmete gireceğini bildirdi.

GÜNDEM 15.12.2021, 22:56 16.12.2021, 09:16
İmamoğlu duyurdu: 21 Aralık’ta açılıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Kabataş-Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu’nun M7 Mahmutbey-Mecidiyeköy etabını, 28 Ekim 2020 tarihinde İstanbullu yurttaşların hizmetine sunmuştu.

Yoğun bir şekilde kullanılmaya başlanan söz konusu hattın Mecidiyeköy istasyonu, geçtiğimiz 7 Nisan'da bakım ve onarım faaliyetleri sebebiyle hizmete kapatılmıştı. Belediye, Mecidiyeköy-Mahmutbey hattı üzerindeki eksik ve kusurlu işlerin verilen süre içinde tamamlanmaması sebebiyle sözleşmeden doğan hakkını kullanma yoluna giderek yüklenici şirkete bir dizi cezai yaptırımda bulunmuş ve hattı hizmete kapatarak bakıma almıştı.

"21 Aralık'ta hizmete giriyor"

İBB Başkanı İmamoğlu, bahse konu metro hattının tekrar imal edilen 3 durağının 21 Aralık tarihinde yeniden hizmete gireceğini duyurdu.

İmamoğlu, “2016 yılında yapılan bölümünde büyük risk içeren bir imalat hatası yapıldığını fark ettiğimizden beri gerçekleştirdiğimiz ciddi bir çalışmayla problemi çözdük." ifadelerini kullandı. 
 

Yorumlar (0)