İmamoğlu: "24 saat ulaşım başlıyor"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, metro ve otobüs seferlerine ilişkin bilgi verdi. İmamoğlu, "24 saat ulaşımı İstanbul'da başlatacağız. Bunu şimdiden müjde edelim" dedi.

GÜNDEM 28.08.2019, 20:26
İmamoğlu: "24 saat ulaşım başlıyor"

Metro İstanbul 24. dönem tren sürücüsü bröve törenine katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 4'ü kadın 66 tren sürücüsünün brövelerini gerçekleştirilen törenle verdi.

İmamoğlu, 30 Ağustos'ta yoğun hatlarda 24 saat ulaşımın başlayacağını duyurdu.

"ŞEHİR 24 SAAT YAŞIYOR"

“Bu şehir 24 saat yaşıyor. Gece mesaisine kalandan, gece bu şehrin çok aktif olduğunu biliyoruz." diyen İmamoğlu, "Kentin her noktası birbirinden farklı. Uzun yıllardır tartışılan 24 saat üzerinden taşımanın sağlanmasıyla ilgili ne yazık ki, bir türlü başlanamayan bu uygulamayı özellikle metro hatlarında ve de çok yoğun metro hatlarında, çok yoğun otobüs hatlarında 24 saat ulaşımla ilgili 30 Ağustos gece 12'den sonra, 24 saat ulaşımı İstanbul'da başlatacağız. Bunu şimdiden müjde edelim" diye konuştu.

SOSYAL MEDYADAN DA AÇIKLADI

Konuya ilişkin sosyal medya hesabından da açıklama yapan İmamoğlu, "İstanbullu hemşehrilerim uzun zamandır 24 saat toplu ulaşım talebinde bulunuyor. İstanbul’da en önemli hatlarda 24 saat metro ve otobüs seferleri 30 Ağustos Zafer Bayramı ile başlayacak. Yarın kamuoyuna ayrıntılı açıklama yapacağım." değerlendirmesini yaptı.

Yorumlar (0)