İletişim Başkanı Altun’dan, CHP'li Altay'ın "Menderes benzetmesine" sert tepki

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, “Erdoğan'ın da sonu Menderes'e benzemesin” sözleri nedeniyle CHP Grup Başkanvekili Engin Altay'a sert bir dille tepki gösterdi.

GÜNDEM 21.04.2021, 11:48 22.04.2021, 09:36
İletişim Başkanı Altun’dan, CHP'li Altay'ın "Menderes benzetmesine" sert tepki

Menderes benzetmesinin darbeci zihniyetlerine özgü bir söylem olabileceğini ifade eden Fahrettin Altun, milli irade karşıtlarının her zaman karşılarında olacaklarını söyledi.

“Darbeci zihniyete karşı ayaktayız”

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, açıklamasında CHP Grup Başkanvekili Engin Altay tarafından dile getirilen sözlere tepkide bulunarak, “Böyle bir söylemle alçakça tehditte bulunan milli irade düşmanlarının her zaman karşısında olacağız” dedi.

Fahrettin Altun, "Millet iradesine karşı bu zihniyetin düşmanlığı patolojik ve tarihseldir. Onlar için ismin Adnan Menderes ya da Recep Tayyip Erdoğan olması fark etmiyor. Siz kim oluyorsunuz da idam ettiğiniz merhum Başbakan Adnan Menderes’le Sayın Cumhurbaşkanımızı karşılaştırıp tehditler savuruyorsunuz. Bunların vesayet odaklarının son kalıntıları olduklarını biliyoruz. 15 Temmuz’da aziz milletimiz işbirliği içinde olduklarınıza kendi iradesine gem vurulamayacağını göstermiştir. Enerjinizi tehditler için değil emperyalist söylemlerden kurtulmak için harcayın” dedi.

Yorumlar (0)