İkonik telefon kulübesini akvaryuma dönüştürdü

Eskişehir’de faaliyette bulunan bir dekorasyon şirketi, İngiltere ile özdeşleşen ikonik kırmızı telefon kulübesinden bir akvaryum yaparak Abu Dabi’de bulunan The National Aquarium’a yolladı.  

GÜNDEM 10.01.2022, 15:00 11.01.2022, 08:54
İkonik telefon kulübesini akvaryuma dönüştürdü

Eskişehir’de akvaryum dekorasyonları tasarlayan bir şirket, Orta Doğu’nun en önemli ve büyük akvaryumlarından Abu Dabi’deki The National Aquarium’un talebi sonrası farklı bir çalışmaya imza attı. 

“Her şey atölyenin tasarımıdır”

Proje çerçevesinde, dünya genelinde pek çok kişi tarafından tanınan ve İngiltere ile özdeşleşen ikonik telefon kulübesi akvaryuma dönüştürüldü. “Safari Phone” ismi verilen akvaryum, 1 buçuk tona yakın metreküp su kapasitesiyle 2 ay gibi bir sürede tamamlandı. Abu Dabi’ye yollanan ilginç akvaryum, ziyaretçileriyle buluşmak için gün sayıyor. 

İlk kez böyle bir tasarıma imza attıklarını ifade eden tasarım atölyesi Müdürü Can Ersoy, “Bu proje, Orta Doğu’nun en önemli ve büyük akvaryumu Abu Dabi’deki The National Aquarium’dan geldi. Bu tarz bir akvaryum istediklerini ilettiler. Tasarım ve çizimini yaptık. Daha sonra ise imalat safhasına geçip imalatını bitirdik. Yaklaşık 2 ayımızı aldı. Bunu ilk defa yaptık. Daha önce Türkiye’de yapıldı mı bilmiyoruz ama görmedik. Bizim atölyelerimizde ilk defa yapıldı. Biraz zorladı bizi fakat ekibin arzusu ve gayretiyle hallettik. Çok zevkli bir iş oldu. Başarılı bir biçimde tamamladık. Her şey, başından sonuna kadar atölyelerimizin tasarımıdır. Kataloğumuza dahil ediyoruz. Talep gelirse bundan sonra 2 ay bile olmadan kısa sürede, teslimatını yapabiliriz” sözlerini kullandı.

Yorumlar (0)