İETT şoförüne sokak ortasında tekme tokat dayak kamerada!

İstanbul Sultanbeyli’de meydana gelen maddi hasarlı kazanın ardından Panelvan minibüs sürücüsü ile beraberindeki 4 saldırgan, herkesin gözü önünde İETT şoförünü yumruk ve tekmelerle darp etti. Dehşet anları, çevredeki bir vatandaşın telefon kamerasına yansırken, burnu kırılan İETT şoförü Sezgin Kayır, “Dikkatli bir biçimde biz, insanları, saçının teline zarar gelmeden götürmeye çalışıyoruz. Ancak böyle bir muameleye maruz kalıyoruz. Sürücüye şiddete hayır. Trafikte daha anlayışlı, daha nazik olmalarını rica ediyoruz, tek arzumuz bu” sözlerini kullandı. 

GÜNDEM 21.01.2022, 09:46 22.01.2022, 13:11
İETT şoförüne sokak ortasında tekme tokat dayak kamerada!

Olay, geçtiğimiz gün saat 20.00 sıralarında İstanbul’un Sultanbeyli ilçesinde Hamidiye Mahallesinde yaşandı.

5 kişi, İETT şoförüne saldırdı

İddiaya göre, Üsküdar-Sultanbeyli’ni seferini yapan İETT şoförü Sezgin Kayır, Sultanbeyli ilçesinin sanayi durağından hareket ettiği esnada bir panelvan minibüs sürücüsü otobüsün önüne kırdı. Otobüs şoförü sol tarafa yanaşmaya çalışmasına rağmen minibüsün aynası kırıldı. İETT şoförü Kayır, otobüsten inerek kaza raporunun tutulmasını talep etti. Kaza sonrası sinirlenen panelvan şoförü ile beraberindeki 4 kişi, İETT otobüsü sürücüsüne tekme tokat saldırdı. Yumruk darbelerinden sonra yere yığılan otobüs şoförünün imdadına yolcular yetişti. Şoföre saldırı düzenleyen şahıslar olay yerinden hızla uzaklaştı. İhbar sonrası sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Polis ekipleri, olay yerinde güvenlik tedbiri alırken yaralı otobüs şoförü de hastaneye götürüldü. Hastaneye sevk edilen şoförün burnu kırıldığı tespit edilirken, şoföre 10 gün boyunca iş göremez raporu verildi. İETT şoförü Kayır, aldığı darp raporunun ardından saldırıyı düzenleyen panelvan sürücüsüyle beraberindeki 4 saldırgandan şikayetçi oldu. 



“Trafikte anlayışlı ve nazik olmalarını bekliyoruz” 

Sultanbeyli’de 5 kişinin saldırısına maruz kalan İETT şoförü Kayır, “Sultanbeyli ilçesinde sanayi durağında bazı yolcuları indirdim. Ardından aşağı inerken soldan bir araba önüme kırdı. Ben de çarpmamak için sola yanaştım. Kaza raporu için araçtakileri peronlara çağırdım. O şahıslar da gelmek yerine hakaret ederek beni dövdüler, gözlerimi açtığım zaman kendimi hastanede buldum. Burnum kırıldı, darp raporu aldım. Şikayetçi olacağım. Biz milletin çocuğunu taşıyoruz. İnsanların can güvenliği ellerimizde Sürücülere şiddete hayır. Dikkatli bir şekilde biz, kimsenin saçının teline hasar gelmeden insanları taşımaya çalışıyoruz. Böyle bir muameleye maruz kalıyoruz. Biraz daha nazik ve anlayışlı olmalarını rica ediyoruz. Tek beklentimiz bu” açıklamasını yaptı.

Saldırı anı kamerada

Sultanbeyli İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, saldırganları yakalamak amacıyla çalışma başlattı. Öte yandan dehşet anları, çevredeki vatandaşın telefon kamerasına yansıdı. 

Yorumlar (0)