İETT şoförü “psikolojim bozuldu” dedi, yolcuları indirmeye çalıştı

Ümraniye bölgesinde İETT şoförü olarak görev yapmakta olan kişi, ağzına kadar dolu otobüste aniden yolculara “psikolojim bozuk” diyerek bağırmaya başlayan kişi yolcuların inmesini istedi. Ancak yolcuların tepkisiyle karşılaşınca tartışma daha da büyüdü. Yaşanan gergin anlar bir yolcunun cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

GÜNDEM 13.10.2021, 16:21 13.10.2021, 17:12
İETT şoförü “psikolojim bozuldu” dedi, yolcuları indirmeye çalıştı

 Alınan bilgiye göre olay, geçtiğimiz günlerde Ümraniye Çekmeköy Sapağı’nda meydana geldi. 19S hattında Kadıköy-Yenidoğan seferini gerçekleştirmekte olan İETT şoförü, durağa geldiği anda psikolojisinin bozulduğunu iddia ederek, yolculardan otobüsü terk etmelerini istedi ve “hepiniz hemen aşağı inin, devam etmiyorum ben” diyerek agresif bir şekilde konuştu. Bunun ardından şoför ve otobüsteki yolcular arasında sözlü tartışma yaşandı.

 “Benim kaç tane raporum var?”

Bir yolcunun, ‘benim vergimle gidiyorsun’ demesiyle tartışma daha da alevlendi. Daha sonra şoför yolcuya bağırarak “Ne vergisi kardeşim, bana mı veriyorsun ulan vergiyi? benim kaç tane raporum var, sen biliyor musun? Öldürecek misiniz beni?” sözlerini söyledi. O gergin anlar bir yolcunun kamerasına saniye saniye yansıdı.


 

Yorumlar (0)