İdlib'te, TSK konvoyuna hain saldırı: 1 şehidimiz var!

Suriye’nin kuzeyinde yer alan İdlib’de, Bahar Kalkanı Harekatı bölgesinde dün Türk konvoyuna saldırı düzenlendi ve 1 askerimiz şehit olurken 4 askerimiz ise yaralandı.

GÜNDEM 11.05.2021, 10:07 12.05.2021, 10:09
İdlib'te, TSK konvoyuna hain saldırı: 1 şehidimiz var!

Suriye'de Bahar Kalkanı Harekat bölgesinde görev yapan Türk Silahlı Kuvvetleri’nin ikmal konvoyuna saldırı gerçekleştirildi.

Milli Savunma Bakanlığı açıkladı

Milli Savunma Bakanlığı dün gece saatlerinde yaptığı açıklamada, 10 Mayıs’ta İdlib’de ikmal konvoyuna roketli saldırı gerçekleştirilmesi üzerine bir askerin şehit olduğu ve 4 askerin ise yaralandığı bilgisini paylaştı. Saldırının ardından hedeflerin ateş altına alındığını bildiren MSB, yaralı askerlerin tedavileri için hastaneye kaldırıldığını açıkladı.

Fuat Oktay, başsağlığı mesajı yayınladı

Dün Türk Silahlı Kuvvetlerinin ikmal konvoyuna yapılan ve 1 askerin şehit ve 4 askerin ise yaralandığı saldırı sonrası Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, İdlib'te şehit düşen askerimiz için Twitter üzerinden bir başsağlığı mesajı paylaştı.

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı mesajda Fuat Oktay, Türk Silahlı Kuvvetlerinin konvoyuna kalleş bir saldırı gerçekleştirildiğini belirtti ve bu saldırıda şehit olan Türk askeri için de başsağlığı dileklerini paylaştı.

Yorumlar (0)