İdlib saldırısında şehit sayısı 3’e yükseldi

Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi’nde gerçekleşen saldırı sonucunda 2 askerin şehit olduğu, 3 askerin yaralandığı duyurulmuştu. MSB, İdlib saldırısında yaralanarak hastanede tedavi altına alınan Piyade Sözleşmeli Er Turgay Abacı'nın da şehit düştüğünü duyurdu.

GÜNDEM 12.09.2021, 01:15 12.09.2021, 01:21
İdlib saldırısında şehit sayısı 3’e yükseldi

Milli Savunma Bakanlığı, İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi’nde yapılan saldırı sonucunda 3 askerin şehit olduğunu açıkladı.

3 asker şehit, 2 asker yaralı

Milli Savunma Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, 11 Eylül 2021 tarihinde, İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesinde gerçekleştirdiği arama tarama çalışmalarının ardından saldırı düzenlendiğini ve yapılan bu saldırı neticesinde 3 kahraman Türk askerinin şehit olduğu açıklandı. Öte yandan, 2 askerin ise saldırı sonucunda yaralandığı ve derhal hastaneye sevk edildiği öğrenildi. 

Milli Savunma Bakanlığı’ndan gelen açıklamada “Bizleri derin bir üzüntü ve acıya boğan bu olayda yaşamını yitiren aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile milletimize başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz” ifadelerine yer verildi.

Yorumlar (0)