İçişleri'nden 81 ile "internet kafe" genelgesi

İçişleri Bakanlığı tarafından "İnternet Kafeleri, Salonları ve Elektronik Oyun Yerleri" konulu genelge hazırlandı ve 81 ilin valiliğine gönderildi.

GÜNDEM 26.06.2020, 10:27
İçişleri'nden 81 ile "internet kafe" genelgesi

İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan ve 81 ilin valiliğine gönderilen "İnternet Kafeleri, Salonları ve Elektronik Oyun Yerleri" konulu genelgeye göre, internet kafeler ve elektronik oyun yerleri, yeni tip koronavirüs (Covid-19) önlemlerinin alınması koşuluyla 1 Temmuz 2020 Çarşamba gününden itibaren faaliyetlerine başlayabilecek.

İçişleri Bakanlığının "İnternet Kafeleri, Salonları ve Elektronik Oyun Yerleri" genelgesine göre, internet kafeler ve elektronik oyun yerlerine kesinlikle maskesiz girilemeyecek, oyun sırasında ya da içeride bulunulduğu süre içerisinde asla maske çıkarılmayacak.

Kaydırak, salıncak, kum/top havuzu hariç...

İçişleri Bakanlığının "İnternet Kafeleri, Salonları ve Elektronik Oyun Yerleri" konulu genelgesinde ayrıca "kaydırak, salıncak, kum/top havuzu gibi oyun alanları hariç" AVM'ler içindeki elektronik oyun merkezlerinin de 1 Temmuz 2020 Çarşamba gününden itibaren açılabileceği bildirildi.

Yorumlar (0)