İçişleri Bakanlığı açıkladı! Hakkari'de Eren Kış-25 operasyonu başlatıldı

İçişleri Bakanlığı, terör örgütü PKK'ya ilişkin Hakkari’de yeni bir operasyon başlattı. Eren Kış-25 Şehit Jandarma Astsubay Başçavuş Timuçin ismi verilen operasyonda 555 personel görev alıyor.

GÜNDEM 14.02.2022, 09:53
İçişleri Bakanlığı açıkladı! Hakkari'de Eren Kış-25 operasyonu başlatıldı

İçişleri Bakanlığı tarafından, 555 personelin katılımıyla Hakkari’de, Eren Kış-25 Şehit Jandarma Astsubay Başçavuş Timuçin Aladağ operasyonu düzenleniyor.

555 personellik terör operasyonu

İçişleri Bakanlığı’ndan gelen açıklamada operasyonun detayları şu şekilde açıklandı:

"ARA-BUL-YOK ET taktiğiyle kış üstlenmesindeki teröristleri etkisiz hale getirmek,  her türlü hazırlıklarını engellemek ve güven-huzur ortamını pekiştirmek amacıyla, Hakkari'de “EREN KIŞ-25 ŞEHİT J. ASB. BÇVŞ. TİMUÇİN ALADAĞ Operasyonu başlatıldı.

Operasyonda Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü ve Hakkari İl Jandarma Komutanlığı sevk ve idaresinde; Jandarma Özel Harekat (JÖH), Jandarma Komando, Polis Özel Harekat (PÖH) ve Korucu timlerinin bulunduğu 555 personellik 37 operasyonel tim görev yapıyor.

Yurt içinde terörün ortadan kaldırılmasına ilişkin gerçekleştirilen Eren kış operasyonları, halkımızın yardımıyla kararlı ve inançlı bir biçimde başarı ile sürüyor.”

Yorumlar (0)