İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun annesi vefat etti

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun, koronavirüs tedavisi gören annesi Servet Soylu'nun hayatını kaybettiğini açıkladı. Siyasilerden peş peşe Süleyman Soylu'ya başsağlığı mesajları geldi. Merhum Servet Soylu, yarın öğle namazına müteakip Eyüpsultan Mezarlığı'na defnedilecek.

GÜNDEM 13.03.2021, 11:41 14.03.2021, 09:46
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun annesi vefat etti

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun, koronavirüs tedavisi gören annesi Servet Soylu hayatını kaybetti. Vatandaşlar, Bakan Soylu'nun annesinin yaşamını kaybettiği hastanenin bahçesinde Soylu'ya taziye ziyareti gerçekleştirdi.

Yarın Eyüpsultan Mezarlığı'na defnedilecek

Servet Soylu'nun cenazesi yarın Gaziosmanpaşa Merkez Camisi'nde öğle namazını müteakip kılınacak olan cenaze namazı sonrası Eyüpsultan Mezarlığı'na defnedilecek.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca duyurdu

Fahrettin Koca’nın Twitter hesabından duyurduğu açıklamasında; “"İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'nun muhterem anneleri Hakk'ın rahmetine kavuştu. Merhumeye Allah’tan rahmet, Süleyman Bey kardeşimize ve ailesine sabırlar diliyorum.” ifadesine yer verildi.

Koronavirüse yakalandıktan sonra bir süredir hastanede tedavi gören Servet Soylu’nun, bugün hayatını kaybettiği açıklandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın paylaşımı:

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli'den mesaj

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Servet Soylu'nun yaşamını kaybetmesine ilişkin paylaştığı mesajda, "Süleyman Soylu kardeşimin değerli validesi Servet Soylu hanımefendiye rabbimden rahmet diliyorum. Süleyman Bey'e, sevenlerine ve ailesine ise başsağlığı diliyorum." dedi.

MHP lideri Devlet Bahçeli de sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Süleyman Soylu'ya başsağlığı dileklerinde bulundu.

İletişim Başkanı Altun'dan taziye mesajı...

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Soylu'nun annesinin hayatını kaybetmesine ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açkılamada şu ifadeleri kullandı:

"Sayın Bakanımız Süleyman Soylu'nun annesi Servet Soylu'nun yaşamını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Servet teyzemize Allah'tan rahmet diliyorum. Başta sayın bakanımız olmak üzere sevenlerine ve ailesine ise başsağlığı diliyorum. Rabbim mekanını cennet etsin."

Ziya Selçuk ve Yekta Saraç da başsağlığı diledi

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk da “Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’nun muhterem anneleri Servet Soylu Hanımefendi’ye Yüce Allah’tan rahmet; Sayın Bakanımıza, ailesine başsağlığı ve sabırlar dilerim.” notunu paylaştı.



Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, "İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu'nun muhterem annesi Servet Soylu hanımefendiye Cenab-ı Allah’tan rahmet niyaz ediyor, Soylu ailesine başsağlığı diliyorum." sözleriyle Süleyman Soylu'ya başsağlığı ve sabır diledi.



Diyanet Başkanı Ali Erbaş ve Binali Yıldırım da paylaşımda bulundu

Diyanet Başkanı Ali Erbaş, "İnna lillahi ve inna ileyhi raciün." sözleriyle başladığı mesajında Süleyman Soylu'ya başsağlığı diledi. 



Eski Başbakan Binali Yıldırım ise "İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'nun kıymetli annesi Servet Soylu Hanımefendi'nin vefatını büyük bir teessürler öğrendim. Merhumeye Allah'tan rahmet; Bakanımıza, ailesine, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun." ifadeleriyle Süleyman Soylu'ya başsağlığı diledi.

Muhalefetten de taziye mesajları geldi

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da Twitter hesabından taziye mesajı paylaştı.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ise "İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu'nun annesi Servet Soylu'ya Allah'tan rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum." sözleriyle taziye dileklerini iletti.



 

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, “İçişleri Bakanı sayın Süleyman Soylu’nun vefat eden anneleri Servet Soylu Hanımefendiye Allah’tan rahmet diliyorum.Tüm Soylu ailesine ve yakınlarına başsağlığı, sabır diliyorum.” paylaşımında bulundu.



 

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, Süleyman Soylu’ya taziye mesajını Twitter hesabından paylaştı. 

Yorumlar (0)