İbrahim Çelikkol, canını hiçe sayıp hortumla alevler içine girdi 

Ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol, Milas’taki yangın alanında ekiplere destek olmaya devam ediyor! Son görüntüleri ortaya çıkan Çelikkol’un itfaiye hortumuyla alevlerin arasına daldığı görüntüler ortaya çıktı. 

GÜNDEM 04.08.2021, 10:28 05.08.2021, 09:16
İbrahim Çelikkol, canını hiçe sayıp hortumla alevler içine girdi 

Oyuncu İbrahim Çelikkol, Muğla Milas’ta yaşanan yangın felaketinde itfaiye ve orman ekiplerine yardımcı olmak için bölgede bulunuyor. Kendisi bölgeden paylaşım yapmayan ve Mustafa Sandal’ın paylaştığı videoda görünen Çelikkol, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Herkesin takdir ettiği oyuncunun, itfaiye hortumu ile alevlere fazlaca yaklaştığı ve bir itfaiye erinin yardımı ile tazyikli suyu yangın alanına göndermeye çabaladığı görülüyor. 







“Göz göre göre buna izin vermeyelim” 

Mustafa Sandal, Milas’tan gelen İbrahim Çelikkol ve ekiplerin videolarını paylaşırken şu notu yazdı: “Göcek’teyim. Yollar kapalı. Şu anda Ören’e ulaşamıyorum. Kardeşlerim İbrahim Çelikkol ve Onur Yılmaz’ın Marmaris’ten gelen gönüllü çalışma görüntülerini sizlere aktarıyorum. Yangın, termik santrale yaklaşmış durumda. Durumun oldukça ciddi olduğu söyleniyor. Göz göre göre buna izin vermeyelim. Yetkililerden ricam, acilen olaya el koymalarıdır.” 





Termik santrale doğru ilerleyen yangına karşı Çelikkol 

Çelikkol’un Ören’de bulunan termik santrale doğru ilerleyen yangını durdurmak için canla başla çalıştığı görüntüler, yangının boyutunu da gözler önüne seriyor. Oyuncunun ve bölgedeki çalışanların boylarını kat kat aşan alevler, uzun uğraşlar sonucunda santralden uzaklaştırılmış olsa da hala kontrol altına alınabilmiş değil. 



Yorumlar (0)