İBB duyurdu: Trafiğe kapatılacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen bilgilendirmede, Avrasya Tüneli'nin bakım onarım faaliyetleri çerçevesinde bu gece yarısından başlayarak 5 saat kadar trafiğe kapalı olacağı belirtildi.

GÜNDEM 01.06.2023, 11:21 02.06.2023, 09:25
İBB duyurdu: Trafiğe kapatılacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Yönetim Merkezi, yollarda gerçekleştirilecek çalışmalara dair detayları sosyal medya ve resmi internet siteleri üzerinden açıklıyor. Bu kapsamda, Avrasya Tüneli’nin bakım ve onarım çalışmaları sebebiyle 5 saat süresince trafik akışına kapalı olacağı ifade edildi.

“Bakım ve onarım çalışmaları yapılacak”

Konu ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Yönetim Merkezi şu ifadelerde bulundu: "Avrasya Tüneli bakım ve onarım faaliyetleri sebebiyle 2 Haziran 2023 günü saat 00:01- 05:00 saatleri aralığında gidişi geliş olacak şekilde trafiğe durdurulacaktır."

Öte yandan İBB, Okmeydanı -Piyalepaşa gidişi, sağ şeritte gerçekleştirilen bakım ve onarım çalışması sebebiyle 1 şeridin trafiğe kapalı olduğunu, bölgede trafik yoğunluğu meydana geldiğini duyurdu.

Yorumlar (0)