Hulusi Akar, öldürülen terörist sayısını açıkladı

Akdeniz Bölge Komutanlığı’nı ziyaret eden Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, burada yaptığı konuşmada, “Pençe Kilit Harekâtı kapsamında etkisiz hale getirilen terörist sayısı 73’e yükselmiştir” ifadelerini kullandı. 

GÜNDEM 07.05.2022, 11:05
Hulusi Akar, öldürülen terörist sayısını açıkladı

Bakan Akar, Türkiye’deki sığınmacıların ülkelerine gönüllü geri dönüşleri ile ilgili de önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Akar, “Son dönemde maalesef sığınmacılar üzerinden gerçeği yansıtmayan görüntülerle bir bilgi kirliliği oluşturulmak isteniyor. Ülkemizdeki sığınmacıların gönüllü olarak ve saygı sınırları içerisinde yeniden topraklarına dönmeleri amacıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ülkemiz bu konuda elinden gelen tüm gayreti göstermektedir” ifadelerini kullandı. 

“Bölgede yürütülen operasyon son derece başarılı bir şekilde sürmektedir”

Mehmetçik’in terör örgütlerine karşı büyük başarılar elde ettiğini vurgulayan Akar, “Sınırlarımız, bizim için milli bir meseledir. Pençe Kilit Harekâtı kapsamında şuana kadar bölgede etkisiz hale getirilen terörist sayısı 73’e yükselmiştir. Evlatlarımız, bölgede yürütülen operasyonu son derece başarılı bir şekilde sürdürmektedir” şeklinde konuştu. 

Yorumlar (0)