Hulusi Akar: Kandil ve Hakurk'ta 25 terörist öldürüldü

Milli Savunma Bakanı Akar, yaptığı açıklamada, "Kandil ve Hakurk'a gerçekleştirilen hava harekatında, 1'i sözde lider kadrosundan olmak üzere toplam 25 terörist etkisiz hale getirildi." dedi.

GÜNDEM 09.03.2021, 18:31 10.03.2021, 13:05
Hulusi Akar: Kandil ve Hakurk'ta 25 terörist öldürüldü

MSB (Milli Savunma Bakanı) Hulusi Akar, “Kandil ve Hakurk'a gerçekleştirilen hava harekatında, 1'i sözde lider kadrosundan olmak üzere toplam 25 teröristin etkisiz hale getirildiğine dair istihbarat kanallarından bilgi edindik. PKK terör örgütünün Kandil dahil hiçbir bölgede kendini rahat hissedemeyeceğini dile getirmiştik. Terör örgütü mensuplarının kaçacak yeri kalmadı.” dedi. 

Operasyonların artan bir tempo ve şiddetle, en son terörist öldürülünceye kadar süreceğini belirten Akar, şu ifadeleri kullandı:

"Ülkemizin enerjisini tüketen..."

“En son teröristi de etkisiz hale getirerek, asil milletimizi bu beladan kurtaracağız. Bu hususta son derece kararlı ve azimliyiz. Operasyonlarımız yoğun bir şekilde sürüyor. Bu kapsamda, en son Kandil ve Hakurk'a gerçekleştirilen hava harekatında, 1'i sözde lider kadrosundan olmak üzere toplam 25 teröristin etkisiz hale getirildiğine dair istihbarat kanallarından bilgi edindik. PKK terör örgütünün Kandil dahil hiçbir bölgede kendini rahat hissedemeyeceğini dile getirmiştik. Terör örgütü mensuplarının kaçacak yeri kalmadı. Türkiye'nin enerjisini tüketen terörü sonlandırmakta, 83 milyonluk milletimizi terör belasından kurtarmakta kararlıyız.” 

Yorumlar (0)