Hulusi Akar'dan terörle mücadele mesajı

Bakan Akar, terörle mücadelede kararlılık mesajı vererek, "Terörü bitireceğiz." dedi.

GÜNDEM 24.06.2021, 20:25 25.06.2021, 17:55
Hulusi Akar'dan terörle mücadele mesajı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberindeki TSK (Türk Silahlı Kuvvetleri) komuta kademesi ile terörle mücadele harekatında önemli görevler yapan 7. Ana Jet Üs Komutanlığı ile 8. Ana Jet Üs Komutanlığı'nda inceleme ve denetlemelerde bulundu.

"84 milyon biriz"

Ülkemizin başta terörle mücadele olmak kaydıyla tüm hususlarda bir taraftan kendi alaka, hak ve menfaatlerini korurken diğer yandan da dost ve kardeş ülkelerin hak ve hukukunu korumak için gerekeni yaptığını dile getiren Akar, şöyle konuştu:

"Türk Silahlı Kuvvetlerimiz asil milletimizin bağımsızlık ve egemenliğine halel getirmemek, sınırlarımızın ve yurttaşlarımızın güvenliğini sağlamak için yapılması gereken ne varsa yaptı, yapmayı da sürdürüyor. Esas olan 84 milyonun beraberliği, birliği. Ayrı-gayrı olmak yok, 84 milyon bir ve beraberiz. Bu birlik kapsamında paylaşıp, bölüşüp elimizden gelen çabayı göstereceğiz ve güvenliğimiz, savunmamız yönünden yapılması gereken her ne varsa bunları yerine getireceğiz."

"Terörü bitireceğiz"

TSK personelini başarıları vesilesiyle tebrik eden Akar, "Terör yuvalarına, teröristlerin sığınaklarına, barınaklarına, inlerine girildi, buralar başlarına yıkıldı ve yıkılmaya da devam edecek. Nereye kaçarlarsa kaçsınlar terörü bitireceğiz." ifadelerini kullandı.

Terörle mücadele harekatı çerçevesinde TSK unsurlarının yurt içi ve hudut ötesinde büyük başarılar elde ettiğini kaydeden Akar, şöyle devam etti:

"An itibarıyla personelimizin nefesi teröristlerin ensesinde. Terör örgütünün sözde elebaşları işin nereye varacağını anladılar. Bunu alt kademedekilerin de anlayıp adalete teslim olmalarını bekliyoruz. Başka çıkar yolu yok. Terör bitecek. Kuzey Irak'ta terörü bitireceğiz."







Yorumlar (0)