Hırsızlık yapmak için lüks arabayı kestiler!

Bursa'da sokağa çıkma kısıtlamasından faydalanan hırsızlar, park halinde duran lüks aracın tentesini kesip hırsızlık yapmayı amaçladılar. Söz konusu anlar güvenlik kamerası objektifine yansırken, araçtan bir şey çalamayan şahısların, tentesini kestikleri otomobile verdikleri zararın 35 bin TL seviyesinde olduğu belirtildi.

GÜNDEM 04.01.2021, 20:11 05.01.2021, 15:28
Hırsızlık yapmak için lüks arabayı kestiler!

Söz konusu olay, sokağa çıkma yasağının uygulandığı hafta sonu, Bursa'ya bağlı Yıldırım ilçesi Karaağaç Mahalle'si üzerinde bulunan kapalı bir otoparkta yaşandı.

Aktarılan bilgiye göre, sokağa çıkma yasağından dolayı izinli olan güvenlik görevlisinin yokluğunu avantaj olarak gören hırsızlar, Tolga Semiz'e ait olan lüks otomobilin yanına geldi. 

Sokağa çıkma kısıtlamasını fırsat bilen şahıslar, kapalı otoparkta ilk olarak keşif yaptı. Ardından lüks aracın tentesini gözüne kestiren şahıslar, ellerindeki bıçakla aracın tentesini keserek içeriye girdi. 

Araçta bulunan teybi sökmek için uğraşan hırsızlar başarıya ulaşamayınca, hızla kapalı otoparktan uzaklaşarak sırra kadem bastılar.



Zarar 35 bin lira

Kontrol etmek adına aracının yanına giden Tolga Semiz ise lüks arabasını o şekilde görür görmez güvenlik güçlerini aradı. 

Olayın yaşadığı bölgeye gelen kolluk kuvvetleri ve olay yeri inceleme personelleri, arabadan parmak izi aldıktan sonra güvenlik kameralarını incelemeye koyuldu.

Görüntülerde hırsızları teşhis eden polisler, kaçan iki hırsızı yakalamak için faaliyete geçti.

Otomobilinden herhangi bir şey çalınmadığını fakat 35 bin TL'lik zararının bulunduğunu kaydeden Semiz, " Hırsızların kimliği belli. Parmak izleri de alındı zaten. Güvenlik güçlerinin kısa bir zaman zarfında onları yakalayacağından eminim." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)