Her şeye rağmen evlenmişti! Kelebek hastası Semra’dan üzen haber

Kelebek hastası olan Semra Sevinç, hastalığı sebebiyle evinde ölümü beklememiş ve güzel bir evliliğe adım atmıştı. Hayallerini gerçekleştiren ve bebek sahibi olan Sevinç, 7 aylık hayat mücadelesini devam ettiremedi.

GÜNDEM 04.07.2022, 17:03 05.07.2022, 14:59
Her şeye rağmen evlenmişti! Kelebek hastası Semra’dan üzen haber

Ağır kelebek hastalığına sahip şekilde dünyaya gelen Semra Sevinç, Bartın'da yaşıyordu. Sevinç, vücudunda yaralar çıkması sebebiyle çocukluk zamanları zor bir şekilde geçirdi. Her insan gibi hayalleri olan Sevinç, ölümü evinde oturarak beklemedi ve sevdiği adamla dünya evine girdi.

İnternetten tanıştı, dünya evine girdi

Kelebek hastalığına sahip kişilerin evlerinden çıkmaması gerekiyordu. Ancak Semra Sevinç, söylenenlere aldırmadı ve internet üzerinden tanıştığı Erkan Sevinç ile kaçarak yeni bir hayata adım attı. Erkan Sevinç ise eşine her zaman destek oldu. Düzenli şekilde bakımını ve pansumanlarını yaptı.

4 sene sonra hamile olduğu haberini alan Semra Sevinç’e doktorlar uyarı da bulundu. Çünkü kelebek hastası genç kadının doğum yapması hayatına bedel olacaktı. Bunları bilmesine rağmen Semra, çocuğunu sağlıklı bir şekilde dünyaya getirdi.

Doğum yaptıktan sonra yaraları arttı

Edinilen bilgilere göre, Semra’nın yaraları gün geçtikçe arttı. Doğumuna ve ameliyatına destek sağlayan Gerçekler Dünyası Araştırma Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı yardımlarına devam etti ve Semra Sevinç Diyarbakır Dicle Üniversitesine götürüldü. Burada Semra’nın 38 günlük tedavi süreci başlatıldı.

Hayallerine kavuştu

Yaralarına pansuman yapılan Semra Sevinç, evlendiğinde gelinlik giyemediğini dernek başkanına anlattı. Bunun üzerine harekete geçen dernek, sosyal medya üzerinden paylaşımda bulundu. Birçok kişinin yorum yaptığı paylaşımda bir hayırsever, Semra’ya gelinlik gönderdi. Gelinliği giyerek hayallerine kavuşan Semra Sevinç mutluluk dolu anlar yaşadı. Daha sonrasında ise eşi Erkan Sevinç’te damatlık giydi ve hayallerini süsleyen düğün gerçekleştirildi.

Hayata tutunamadı

7 ay süresince hayata tutunmaya çalışan Semra Sevinç’in yaşama gözlerini yumduğu açıklandı.

Yorumlar (0)