Her otobüse bir ambulans eşlik ediyor

Umre ziyaretini tamamladıktan sonra Medine'den Ankara'ya gelen kafile müşahede altına alınacakları yurtlara götürülüyor.

GÜNDEM 15.03.2020, 13:54
Her otobüse bir ambulans eşlik ediyor

Umre ziyaretini tamamladıktan sonra Medine'den Ankara'ya dönen Türk vatandaşları, Esenboğa Havalimanı'nda sağlık ekiplerinin kontrolünün ardından gözetim altında tutulacakları yurtlara götürülüyor.

Esenboğa Havalimanı'nda emniyet birimleri tarafından geniş güvenlik önlemleri alınırken, umre ziyaretini bitirdikten sonra Medine'den Ankara'ya dönen vatandaşlar, sağlık ekipleri tarafından ilk kontrolleri yapıldıktan sonra dezenfekte edilmiş otobüslere bindiriliyor.

Umreden dönen vatandaşlar, daha sonra peyderpey karantinaya alınacakları yurtlara götürülüyor. Her otobüse ise bir ambulansın eşlik ettiği görülüyor.

Yurtlara yerleştirildiler

Vatandaşlar, Gölbaşı'ndaki Ankara Üniversitesi 50. Yıl Yerleşkesi'nde bulunan Şehit Özel Harekatçılar, Milli İrade ve Gölbaşı yurtlarına yerleştiriliyor.

Otobüslerle yerleşkeye getirilen vatandaşlar, burada ayrı ayrı odalarda gözetim altında tutulacak ve 14 gün boyunca sıkça kontrolleri yapılacak.

Yorumlar (0)