Hem rehin aldılar hem taciz ettiler! Şişli’de hareketli dakikalar…

İstanbul Şişli’de genç kadını kaçırıp evde rehin tutan 2 yabancı uyruklu şahıs, düzenlenen operasyon ile yakalandı. Kendisi de yabancı uyruklu olan genç kadının uzun süre taciz edildiği öğrenildi. 

GÜNDEM 24.06.2022, 16:38 25.06.2022, 13:02
Hem rehin aldılar hem taciz ettiler! Şişli’de hareketli dakikalar…

Edinilen bilgiye göre biri Fas vatandaşı diğeri ise Suriyeli olan 2 şahıs, kendileri gibi yabancı uyruklu genç bir kadını kaçırarak eve götürdü. Evde rehin tutulup tacize maruz kalan genç kadın, pencereden karşı tarafta bulunan servis elemanı Arda Ahmet G.’ye el kol hareketleri yaparak kaçırıldığını anlatmaya çalıştı. 

Bölgeye özel harekat polisleri sevk edildi

Durumu anlayan Arda Ahmet G., hemen polis ekiplerine ihbarda bulunarak yardım istedi. Bölgeye gelen ekipler, kapıyı açmaları yönünde defalarca kez zanlılara ikazda bulundu. Kapının uzun süre açılmaması üzerine devreye özel harekât polisleri girdi. 

2 zanlı gözaltına alındı

Ekipler tarafından eve düzenlenen operasyonda 2 şahıs da kıskıvrak yakalandı. 21 yaşındaki genç kadın ise sağlıklı bir şekilde evden çıkarıldı. Fas uyruklu E.A. ve 42 yaşındaki Suriyeli Yusuf T., gözaltına alınarak emniyete götürüldü. 

“Karşı taraftan bir kız bana el kol işareti yapmaya başladı”

Polise haber veren isim olan Arda Ahmet G., yaşanan korku dolu anları anlatarak, “Ben çalışıyordum, karşı taraftan bir kız bana el kol işareti yapmaya başladı. Ben ilk başta tam çözemedim. Yanına hafif yaklaştığımda, ‘Beni burada öldürecekler. Kapıları kilitlediler, beni burada rehin tutuyorlar’ dedi. Bunun üzerine hemen polisleri aradım. Onlar da son derece hızlı bir şekilde geldiler. Kapıyı açmalarını istediler ama içeridekiler bir türlü açmadı. Bunun üzerine özel bir ekip geldi. Kapıyı kırıp içeri girdiler, kızı kurtardılar. Kız uzun süre taciz edilmiş. Hem rehin almışlar hem de taciz etmişler. Neyse ki kızı sağ salim kurtardılar. Allah’tan ben oradaydım da bana derdini anlatabildi. Yoksa çok daha kötü sonuçlarla da karşılaşabilirdik. İnşallah böyle bir olaya bir daha tanıklık etmeyiz. Hepimize geçmiş olsun diyorum” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar (0)