Helikopter yakıtının maliyeti çıktı!

Emniyet güçlerinin canlarını tehlikeye atmaları tartışılmaz, suçlularla mücadelede sırasında yaptığı harcamalar çoğu zaman cezanın altında kalıyor. Bursa'da jandarma ekipleri helikopterle havadan denetim yaptı. Maliyetli sayılan helikopterli denetimlerde bu kez firmanın canı yakıldı. İzinsiz hafriyat döktüğü tespit edilen şirkete 265 bin 497 lira ceza kesildi.

GÜNDEM 26.02.2020, 12:54
Helikopter yakıtının maliyeti çıktı!

Bursa'da jandarmanın helikopterle yaptığı denetimler sırasında, izinsiz olarak hafriyat döktüğü tespit edilen özel bir şirkete 265 bin 497 lira para cezası uygulandı.

İl Jandarma Komutanlığı ile Bursa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı ekipleri Osmangazi, Nilüfer, Gürsu, Yıldırım, Kestel, Gemlik, Mudanya ve İnegöl ilçelerinde havadan ve karadan kaçak hafriyat denetimi yaptı.

Helikopterden, bir kamyondan kaçak hafriyat dökümü yapıldığını görüntüleyen jandarma ekipleri, durumu karadaki görevlilere iletti.

Bunun üzerine olay yerine giden İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ile Bursa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı ekipleri, kamyon sürücüsünü suçüstü yakaladı.

Sürücünün bağlı olduğu özel firmaya Bursa Büyükşehir Belediyesi Çevre Kontrol Şubesi ekipleri tarafından 265 bin 497 lira idari para cezası verildi.

Çevre kirliliğine yönelik denetimlerin aralıksız devam edileceği ve ağır yaptırımlar uygulanacağı öğrenildi.

Yorumlar (0)