HDP’li vekilin öldürülen PKK’lı teröristle fotoğrafı ortaya çıktı

2017 senesinde Adıyaman kırsalında TSK’nın yaptığı hava destekli operasyonda etkisizleştirilen teröristin cep telefonunda yapılan incelemede HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel ile terör kampında çekilen fotoğrafları ortaya çıktı.

GÜNDEM 09.01.2022, 13:45
HDP’li vekilin öldürülen PKK’lı teröristle fotoğrafı ortaya çıktı

29 Nisan 2017 tarihinde Adıyaman merkeze bağlı Akçalı kırsalında Türk Silahlı Kuvvetleri’nin operasyonunda etkisizleştirilen 4 teröristten bir tanesinin Malatya nüfusuna kayıtlı Koçero Meleti kod isimli Volkan Bora’nın cep telefonu güvenlik güçlerince incelendi.

Adıyaman Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürütmüş olduğu soruşturma dahilinde incelenen cep telefonunda HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel’in PKK’lı terörist Volkan Bora’yla Kuzey Irak’taki örgüt kampında çekilmiş olan fotoğrafları görüldü.

Etkisizleştirilen teröristle üniversitede tanışmışlar

Öldürülen terörist Volkan Bora’nın Harran Üniversitesi İletişim Fakültesi, HDP vekili Semra Güzel’in ise Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde aynı zamanda okudukları ve tanıştıkları biliniyor. Üniversiteyi bitirmelerinin ardından örgüte yakınlıklarıyla bilinen medya kuruluşunda muhabirlik yapan Volkan Bora’nın ise daha sonra örgüte katıldığı kaydedildi.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından geçtiğimiz hafta fezleke hazırlanan ve dokunulmazlıklarının kaldırılması amacıyla Meclis’e gönderdiği 28 vekilin arasında Semra Güzel’in de ismi yer alıyor.

Yorumlar (0)