HDP'li milletvekilleri Ankara'da kaza yaptı: 1 ölü

HDP’li milletvekilleri Nusrettin Maçin, Ömer Öcalan ve Dersim Dağ’ın içinde bulunduğu araç, Ankara’da bir taksi ile çarpıştı. Kazada taksi sürücüsü yaşamını yitirdi. HDP’li vekillerin sağlık durumlarının ise iyi olduğu açıklandı. 

GÜNDEM 14.10.2022, 12:19 15.10.2022, 16:39
HDP'li milletvekilleri Ankara'da kaza yaptı: 1 ölü

Edinilen bilgilere göre HDP’li 3 milletvekilini Esenboğa Havalimanı’na götüren araç, Milli Kütüphane kavşağı üzerinde ticari taksi ile çarpıştı. Feci kaza sonrası bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan talihsiz sürücü, doktorların tüm müdahalelerine rağmen yaşama tutunamadı. Hafif yaralanan HDP’li milletvekillerinin sağlık durumlarının ise iyi olduğu açıklandı. 

HDP’den açıklama geldi

Öte yandan trafik kazası sonrası HDP’den de bir açıklama yapılarak, “Bu sabah milletvekillerimiz Dersim Dağ, Ömer Öcalan ve Nusrettin Maçin’i havaalanına götüren parti aracımız, Milli Kütüphane kavşağı üzerinde ticari taksi ile çarpışmıştır. Kazada taksi şoförünün tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdiğini üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Milletvekillerimiz ise hafif yaralı olarak hastanede müşahede altında tutulmaktadır” ifadelerine yer verildi. 

Yorumlar (0)