HDP'li Işık'ın eşi şikayetini geri aldı: "Dolap kapağı çarptı"

HDP'li Mensur Işık'ın eşi Ebru Işık, eşinin kendisine şiddet uyguladığını öne sürerek ilk ifadesinde şikayetçi olmuştu. Şiddete maruz kaldığını iddia eden Ebru ışık hem karakolda hem de hastanede doğru ifade vermediğini söyleyerek şikayetini geri çekti.

GÜNDEM 16.07.2020, 20:00
HDP'li Işık'ın eşi şikayetini geri aldı: "Dolap kapağı çarptı"

HDP Muş Milletvekili Mensur Işık'ın Ankara'da öğretmen olan eşi Ebru Işık'ı darbettiği öne sürülmüş ve Işık'ın darbın ardından eşinin hastaneye gitmesine de engel olduğu iddia edilmişti. 

Dün gece saatlerinde HDP'li Mensur-Ebru Işık çiftinin Çankaya'daki evinde meydana geldiği iddia edilen tartışmanın büyümesi üzerine Mensur Işık'ın eşi Ebru Işık'ı darp ettiği iddia edildi.

Şikayetini geri çekti

Eşi Ebru Işık, hastanede ve karakolda doğru beyan vermediğini söyleyip şikayetini geri çekerek şiddet görmediğini ve dolap kapağının çarptığını söyledi.

Ne demişti?

Ebru Işık polis ekiplerine ilk verdiği ifadede eşinin yaşadığı tartışma esnasında gözüne yumruk atarak kendisini darp ettiğini, tüm ısrarlarına rağmen doktora götürmediğini ve hiç kimseyle iletişim kurmaması için telefonunu sakladığını ve evden de ayrılmasına izin vermediğini ifade etmişti.

Ebru Işık, ifadesinde sabaha kadar eşinin kendisini zorla evde tuttuğunu, sabah ağrılarının artmasından dolayı doktora götürmeyi kabul ettiğini söyleyerek doktordan yardım istediğini söyleyip şikayetçi olmuştu.

HDP'li Mensur Işık'a ise uzaklaştırma tedbiri uygulandığı kaydedildi.

Yorumlar (0)