Hankulu'nun ölümünde yeni gelişme: Evdeki kişilerin kanında uyuşturucu bulundu

Ankara’da Esra Hankulu'nun şüpheli ölümüne ilişkin yürütülen soruşturmada yeni bir aşamaya gelindi. Buna göre olay gerçekleştiği zaman evde bulunan 4 kişinin kanında uyuşturucu tespit edildi. Buna ilişkin Adli Tıp Kurumu raporu da dosyaya girdi.

GÜNDEM 22.09.2021, 14:09 22.09.2021, 18:16
Hankulu'nun ölümünde yeni gelişme: Evdeki kişilerin kanında uyuşturucu bulundu

 Alınan bilgiye göre, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen Esra Hankulu'nun 3 Temmuz tarihinde Mamak ilçesi Akdere semtindeki evde ölü bulunmasına ilişkin yürütülen soruşturmada Adli Tıp Kurumu’ndan istenen rapor nihayet dosyaya kondu.

Olay gecesi evde bulunan şüpheliler Ümitcan Uygun, Dilan C, Furkan G. ile Hankulu'nun kanında uyuşturucu madde tespit edildiği anlaşıldı.

Ne olmuştu?

3 Temmuz'da ihbar üzerine Esra Hankulu'nun (25) evine giden emniyet güçleri genç kadının hayatını kaybettiğini belirlemişti. Bunun üzerine olay gecesi Hankulu ile aynı evde bulunan şüpheliler Ümitcan Uygun, Furkan G. ve Dilan C. gözaltına alınmıştı.

Mahkemeye sevk edilen şüpheli Uygun, ‘kasten öldürmek’ suçundan mahkeme tarafından tutuklanarak hapise gönderilirken, ‘suç delillerini karartmak’ ile suçlanan diğer 2 şüpheli hakkında ise adli kontrol uygulanmasına karar verilmişti. Ümitcan Uygun, Aleyna Çakır olarak bilinen 21 yaşındaki Sema Esen'in ölümünün baş şüphelisi olarak da tanınmıştı.

Yorumlar (0)