"Hangi inde bulursak orada geberteceğiz!"

Çok sıkıntılı bir bölge olan Gara'nın düştüğünü ve artık bu işin bittiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, güvenli duruma getirilen bölgelerden artık çıkmayacaklarını, ne kadar kalınması gerekiyorsa o kadar süre kalacaklarını açıkladı.

GÜNDEM 16.02.2021, 15:08 17.02.2021, 10:35
"Hangi inde bulursak orada geberteceğiz!"

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisi AK Parti'nin Trabzon 7. Olağan İl Kongresi'nde konuştu.

Geçmişi sivillere yönelik katliamlarla dolu olan, son olarak silahı olmayan insanları acımadan infaz edebilecek kadar alçalan bölücü ve hain bir terör örgütüyle mücadele ettiklerini belirten Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, hangi ine girerse girsinler, girecekleri tüm inlerde terör örgütü PKK mensubu teröristleri bulup orada geberteceklerinin altını çizdi.

PKK'ya "PKK", teröre "terör" diyemeyenler...

Bölücü terör örgütü PKK'ya "PKK" diyemeyen, katliama "katliam" diyemeyen, teröre "terör" diyemeyen, kurdukları hain tuzakları, kafalarının içindeki sinsi oyunları, çevirdikleri fırıldakları gizleme çabasında olan güruhun foyasının ortaya döküldüğünü kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, hain terör örgütüne destek verenlerin riyakarlıklarının sadece öfkelerini kabartmakla kalmadığını, atılan adımların ve gerçekleştirilen operasyon ve harekâtların, izledikleri terör politikalarının doğruluğunu da teyit hükmünde olduğunu ifade etti.

Ey Batı neredesin?

13 masum insanın yakın mesafeden infaz edilmesi ile ilgili birkaç cılız ses duyulduğunu, bunun dışında Batı'dan ses çıkmadığını söyleyen Recep Tayyip Erdoğan, "Ey Batı neredesiniz?" diye sordu.

Bundan sonra girdiğimiz yerde kalacağız!

Harekâtlarda önemli mesafe alındığını, operasyonları tehditlerin yoğun olduğu bölgelere doğru genişleteceklerini kaydeden Erdoğan, Gara'nın önemli ve sıkıntılı bir bölge olduğunu ancak son harekât ile Gara'nın düştüğünü belirterek, "Allah'ın izniyle bu iş bitti. Bir daha saldırılara maruz kalmamak için, operasyon ve harekâtlarla güvenli duruma getirdiğimiz yerlerden çıkmayacak, ne kadar gerekliyse o kadar kalacağız." dedi.

Yorumlar (0)