Hamile kediyi Pitbull'un ağzına atan caniden korkunç sözler!

Adana'da "Çıtır" isimli hamile kediyi yakalayarak pitbull cinsi köpeğin ağzına atan 3 çocuk adliyeye sevk edildi. Çocuklardan biri polisleri ve gazetecileri şoka soktu.

GÜNDEM 25.07.2019, 12:12 25.07.2019, 14:24

Tüm Türkiye'nin tepkisini çeken ve vicdanları yaralayan olay, 23 Temmuz Salı günü Adana'nın Seyhan ilçesi Mithatpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. 3 arkadaş yanlarına pitbull cinsi köpeklerini alarak mahalledeki Defne Caddesi'nde gezmeye başladı. İddiiaya göre pitbull cinsi köpek caddedeki market sahibi Zehra Kuşçu'nun 3 yıldır baktığı "Çıtır" ismindeki hamile kediyi görünce kovaladı.

Çocuklardan biri, korkup minibüsün altına giren hamile kediyi tutup çıkarmak istedi. Bu sırada bir çocuk, kediyi kuyruğundan tutup köpeğin önüne attı. Hamile kediyi havada kapan pitbull cinsi köpek Çıtır'ı saniyeler içinde parçaladı. Hamile kedi, köpek gittikten sonra kalkıp gitmeye çalıştı ancak olduğu yere yığılarak öldü.

Yaşanan tüm bu vahşet anları ise güvenlik kamerası tarafından kayıt altına alındı. Zavallı kedinin sahibi Zehra Kuşçu durumu polise bildirdi. Vahşetin yaşandığı olay yerine gelen ekipler, güvenlik kamerası görüntülerinden çocukların aynı mahallede ikamet eden A.Y. (13), kardeşi M.Ü.Y. (14) ve arkadaşları H.P. olduğunu tespit etti. Polis, A.Y.'nin kediyi tutup köpeğin ağzına attığını, köpeği tutanın ise kardeşi M.Ü.Y. olduğunu tespit etti.

Bu tespitler üzerine polis, çocukları gözaltına aldı. Adana Emniyet Müdürlüğüne bağlı Çocuk Şube Müdürlüğüne götürülen çocuklar, işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Adli Tıp Birimine sevk edildiler.

Korkunç sözler!

Hamile kediyi tutup köpeğin ağzına atan A.Y., "Kedi öldü hiç mi üzülmedin?" diye soran bir gazeteciye, "Ben seni vursam bile üzülmem, kediye mi üzüleceğim" cevabını verince bir anda basın mensupları ve polisler şok oldu.

Çocuklardan bir diğeri ise, görüntülendiğini görünce "Çekin alem yakışıklı görsün" derken; A.Y. de "Ağabeylere selam, çatışmaya devam. Yaşımızın yetmediği yerde yaşantımız yeter, biz Denizli çocuğuyuz" ifadelerini kullanması herkesi hayrete düşürdü.

A.Y.'nin ifadelerini görüntüler yalanlıyor

Vahşet görüntülerinin başrollerindeki çocuklar sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi. Burada savcının karşısına çıkan çocuklardan A.Y. yüzmek için evden çıktıklarını, bu sırada sokakta pitbull cinsi köpek bulduklarını, onu da yanlarına aldıklarını anlattı. Gezerken bir süre sonra sokakta kediyle karşılaştıklarını söyleyen A.Y. savcıya "kedinin kendisine saldıracağını düşündüğünü, bu nedenle kediyi tutup köpeğe attığını" söyledi. Görüntülerin yalanladığı A.Y.'nin kedinin peşinden koştuğu, cesurca ve cani duygularla kediyi elleriyle pitbullun ağzına verdiği kayıtlarda görülüyor.

Savcıya ifade veren diğer 2 çocuğun ise A.Y.'nin kediyi tutup köpeğe attığını, kendilerinin kediyi almaya çalıştığını fakat güçlerinin yetmediğini iddia ettiği öğrenildi. Çocukların daha sonra köpeği bıraktıklarını anlattıkları öğrenildi.

Pitbull cinsi köpek her yerde aranıyor.

Ev hapsi verildi

Yakaladıkları hamile kediyi pitbull cinsi köpeğin önüne atıp parçalattıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 3 çocuğa ev hapsi cezası verildi.

Adana İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından, merkez Seyhan ilçesi Mithatpaşa Mahallesi Defne Caddesi'nde yakaladıkları Çıtır isimli hamile kediyi pitbull cinsi köpeğin önüne atıp parçalattığı gerekçesiyle dün gözaltına alınan 13 yaşındaki H.P, M.Ü. ve A.Y'nin işlemleri tamamlandı. 

Savcılıkta sorgusu alınan çocuklar çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından ev hapsi cezası ile cezalandırıldılar.

Yorumlar (0)