Haluk Levent'i CİMER'e şikayet ettiler! Nedeni ise "pes artık" dedirtti

Haluk Levent, bursu geç yatması sebebiyle birkaç öğrencinin AHBAP'ı CİMER'e şikayet ettiğini aktardı ve o öğrenciye seslendi.

GÜNDEM 07.07.2022, 12:30 08.07.2022, 15:18
Haluk Levent'i CİMER'e şikayet ettiler! Nedeni ise "pes artık" dedirtti

AHBAP Derneği Başkanı ünlü şarkıcı Haluk Levent, sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşımla gündem oldu.

Bursu geç yattığı için CİMER'e şikayet etti

Reklam filmlerinden sağlamış olduğu, 6'şar bin TL'lik burs olarak 500 öğrenciye dağıtılacağını duyuran Levent, bursunun geç yatması sebebiyle bir öğrencinin, kendilerini CİMER'e şikayet ettiğini açıkladı.

"Şaşırıp kalıyorum"

Twitter'dan yaptığı paylaşımda yapan Haluk Levent, "Şaşırıp kalıyorum bazen. Bu işler araştırmadan olmaz ki. 18 bin adayın gelir durumunu araştırmak 2 ayı buldu. Ardından da 6'şar bin TL hesaplarına yatırdık. Ö.Y adlı bir öğrenci burs sonuçları geç duyurulduğu için CİMER'e Ahbap’ı şikayet etmiş. Bu arada 6 bin TL'yi de almış" sözlerini kullandı.

AHBAP'ı şikayet eden öğrenci daha sonra bir tweet atarak özür diledi ve ardından "Kızdığım şey bursun geç yatması değil, kısa sürede yatacak diye açıklanmasına rağmen 40 gün sonra bursların gönderilmesiydi. Unutmayın ki herkesin bir yaşamı var ve planlarını ona göre yapıyor. Fakat ben yine de özür dilerim." açıklamasını yaptı.

"Haluk ağabeyiniz emek harcıyor..."

Haluk Levent ise o tweeti alıntılayarak "Cimer'e başvuru yapan arkadaş ortaya çıkmış. Ona kim kötü bir şey derse ben onu engelleyeceğim. Yalnızca bu arkadaşa şöyle bir şey önermek istiyorum. Haluk ağabeyinizin bu kadar insan için emek harcadığı bir yerde 40 gün beklemenin cevabı Cimer'e şikayet midir? Bence olmamalıydı. Özrünü kabul ettim. Özgür'e yüklenmeyin, üzgünüm ama ona hakaret eden 2 hesabı engelledim. Neticede genç arkadaşlar şu hayatta hepimizin kim bilir ne eksikleri var. Konu kapanmıştır" şeklinde ifadeler kullandı.

Yorumlar (0)