Halil Falyalı’nın yakın korumaları gözaltında

KKTC’de pusu sonrası hayatını kaybeden Halil Falyalı ile şoförü Murat Demirtaş’ın cinayetiyle ilgili soruşturma yürüten ekipler, Falyalı’nın yakın korumalarından 2’sinin gözaltına alındığını duyurdu. İstanbul Emniyeti ise 3 kişinin daha gözaltına alındığını ve böylece Türkiye’deki şüpheli şahısların sayısının 6’ya yükseldiğini aktardı.

GÜNDEM 13.02.2022, 11:52 13.02.2022, 18:00
Halil Falyalı’nın yakın korumaları gözaltında

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde önemli kumarhanelerin işletmecisi olarak bilinen Halil Falyalı ve şoförü Murat Demirtaş araçla seyir halinde iken eve ulaşmalarına 200 metre kala pusuya düşürülmüştü. Demirtaş ile vücuduna 16 kurşun isabet eden Falyalı, hayatını kaybetmişti. 

Yakın korumaları emniyete götürüldü 

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Türkiye Cumhuriyeti polisleri tarafından yürütülen soruşturmada dün itibarıyla Falyalı’nın yakın korumalarından 2’sinin gözaltına alındığı duyuruldu.  



Ruhsatsız silah taşımaktan gözaltındalar 

KKTC polisi, olay gecesinde Halil Işık ve Türkistan Gülce isimli korumaların ruhsatsız silah taşıdıkları ve çevreye ateş açtıkları gerekçesiyle gözaltına alındıklarını duyurdu. 

İstanbul’da şüpheli sayısı artıyor 

Girne Çatalköy’de öldürülen Falyalı ve Demirtaş’ın cinayetine ilişkin 9 Şubat’ta Türkiye’de başlatılan soruşturma kapsamında Mustafa S. isimli şüpheli başta olmak üzere 3 kişi İstanbul’da gözaltına alınmıştı.  

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 3 şüphelinin daha gözaltına alındığını duyurdu. Böylelikle Türkiye’deki şüphelilerin sayısı 6’ya yükseldi. 

Yorumlar (0)